Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Arriba a Reus la segona Bicicletada solidària a favor de la Fundació Noelia

Diumenge, 14 d'octubre, la plaça de l'Univers aplegarà bicicletes, bon ambient i activitats infantils
Ciclistes durant la primera edició de la Bicicletada popular solidària | Olívia Molet

 

Aquest diumenge, 14 d’octubre, arriba a la ciutat de Reus la segona edició de la Bicicletada popular a favor de la Fundació Noelia, que lluita contra la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen en nens i nenes.

 

La pedalada, organitzada per la Regidoria d’Esports de l'Ajuntament de Reus, Reus Esport i Lleure i el Centre Comercial la Fira, amb la col·laboració de Tretzesports —empresa de serveis esportius—, començarà a dos quarts d’onze del matí a la plaça de l’Univers i recorrerà el centre de la capital del Baix Camp.

 

Inici i final a la plaça de l'Univers

L’itinerari, que serà circular, recorrerà la riera de Miró fins a l’avinguda de Jaume I, la plaça d’Hèrcules, el carrer de Misericòrdia i el passeig de Prim; per seguir per la plaça de les Oques, el carrer de Sant Joan, el tomb de ravals, la plaça de la Llibertat i l’avinguda Sant Jordi i per acabar, novament, a la plaça de l’Univers.

 

Reus s'omplirà de bicicletes i d'activitats infantils

Més enllà del passeig en bicicleta, durant tot el matí de diumenge hi haurà diverses activitats infantils, com ara animació per a nens i nenes, inflables o pinta cares, així com una recollida de taps solidaris i l’actuació musical d’una xaranga, que animarà els assistents pels voltants de la plaça de l’Univers.

 

Inscripcions obertes a través d'internet o a La Fira

Les persones que vulguin participar en la segona edició de la bicicletada popular a favor de la Fundació Noelia poden fer un donatiu de cinc euros i inscriure’s en línia a través del web tretzesports.org; o bé de forma presencial al Centre Comercial La Fira, avui dijous, 11 d’octubre, de 17.00 hores a 21.00 hores; divendres 12 d’octubre i dissabte 13, de 10.00 hores a 14.00 hores, i de 17.00 hores a 21 hores.

 

El mateix diumenge, d’altra banda, també es podran fer inscripcions, des de les vuit del matí a l’envelat exterior de la plaça de l’Univers.

Comentaris