Arriba la segona edició de la Caminada Solidària en benefici del Taller Baix Camp

Pemi Rovirosa i Jimmy Piñol, de Lax'n'Busto, faran un petit concert en finalitzar la caminada
Presentació de la segona edició de la Caminada Solidària a benefici del Taller Baix Camp | Ajuntament de Reus

Recollir fons pel projecte de desenvolupament cognitiu per a les persones amb discapacitat intel·lectual ateses pel Taller Baix Camp. Aquest és l'objectiu principal de la segona edició de la Caminada Solidària organitzada per l'Ajuntament de Reus, a través de l'empresa Reus Esport i Lleure i la regidoria de Benestar Social, amb la col·laboració del Taller Baix Camp.

El pròxim diumenge, 17 de novembre, se celebrarà la segona edició de la Caminada Popular Rutes Reus, on s'espera superar l'èxit de l'any passat, quan van assistir-hi unes 1.000 persones. Una caminada que és gratuïta i es pot col·laborar amb l'adquisició de diversos productes i hi haurà diferents activitats durant el matí. 

La Caminada Solidària tindrà dues rutes

La Caminada Solidària donarà el tret de sortida a les 10.00 hores des del Taller Baix Camp, punt que serà també l'arribada per totes dues, al carrer de Víctor Català. Un recorregut farà 4.100 metres, mentre un altre serà de 10.400 metres. Es passarà per una de les residències de l'associació, la llar Masia Roig i pel carrer Joan Oliver, on hi ha ubicat el centre especial de treball. 

Activitats durant tota la jornada

La implicació del Taller Baix Camp en l'organització queda palesa en la capacitat de mobilització d'un gran nombre de voluntaris. Durant tota la jornada, es realitzaran diverses activitats com un vermut electrònic (1 euro), sortejos, venda de samarretes i mocadors de coll solidaris (5 euros), dinar popular (6 euros), entre altres activitats, que seran el mode de col·laboració amb l'entitat reusenca. 

El moment més esperat serà el petit concert que es farà en acabar la caminada. Pemi Rovirosa i Jimmy Piñol, membres del grup Lax'n'Busto, seran els encarregats de fer una actuació per a tots els assistents.

"🤑 Una empresa de Reus presenta al Jutjat una oferta per comprar part de Boí Taüll" "🅿 Reus tindrà un nou aparcament gratuït"