Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un motorista implicat en un accident de trànsit a la carretera d'Alcolea de Reus

JUDICIAL

Demanen set anys i mig de presó per a l'acusat d'abusar de tres menors a través de les xarxes socials

'1440 Frames', la nova sèrie dels joves de Reus

La sèrie, produïda per la Casa d'Oficis Mas Carandell, consta de 8 capítols on diversos joves parlen, a través de les seves vivències, de música, esport o feina

 

El Casal de Joves de l’Ajuntament de Reus ja té la seva pròpia minisèrie. En temps de plataformes com Netflix i Amazon Prime Video, el jovent de Reus estrena producció pròpia, basada en les vivències quotidianes de diversos nois i noies que, a través del seu personal punt de vista, parlen cultura, música, món laboral o voluntariat.

 

'1440 Frames', la nova sèrie de la Casa d'Oficis Mas Carandell

La nova sèrie, anomenada ‘1440 Frames’ i produïda per la Casa d’Oficis Mas Carandell, comptarà amb un total de vuit capítols d'un minut que s’emetran, principalment, a través d'Instagram. Cada entrega, dedicada a un jove de Reus, s’estrenarà els dilluns, des d’aquesta setmana i fins al 17 de desembre.

 

El primer capítol, dedicat a la música

El primer capítol de la sèrie, que ja està disponible, relata la història de Nacho Escrigas, cantant del grup reusenc Efecto Vacío. Escrigas, d'origen colombià i amb diversos anys a la ciutat, explica els seus inicis, la seva relació amb la música i els sentiments que li genera l'art d'enllaçar acords i fer cançons.

 

A l'espera de nous capítols, la sèrie ja es pot seguir a través del perfil d'Instagram @joventutreus, amb l'etiqueta #serjoveareus o al canal de YouTube Reus Jove.

 

El Casal de Joves porta els bucs d'assaig al carrer

El dissabte 20 d'octubre i per tal de promocionar l'activitat musical entre els joves reusencs, el Casal de Joves de Reus va treure al carrer tot el material musical i d'àudio dels seus bucs d'assaig. La iniciativa, impulsada des de la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, va donar visibilitat a un projecte que funciona des de l'any 2010.

 

Els bucs d'assaig, que per unes hores van ser a la plaça de la Farinera, són un gran servei a disposició dels músics i artistes de la ciutat. Allà, músics professionals o novells hi poden assajar, o enregistrar els seus treballs, amb un cost de lloguer de deu euros l'hora.

Comentaris