NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

EN DIRECTE

⛈ Carreteres i trens tallats pels aiguats torrencials a Tarragona, que continuaran

Albert Espinosa engega les signatures de Sant Jordi a la Galatea de Reus aquesta setmana

El dijous 11 d'abril el reconegut autor català estarà a la llibreria reusenca signant exemplars | També passaran Dulcinea i Gerard Quintana, entre d'altres, durant aquest Sant Jordi
La Galatea de Reus es prepara per la Diada de Sant Jordi | Laia Solanellas

 

La llibreria reusenca escalfa motors per la Diada de Sant Jordi acollint diversos autors amb renom els dies previs a la seva celebració. Així doncs, Albert Espinosa, Gerard Quintana, Dulcinea i molts més arriben a la Galatea de Reus per a signar els seus exemplars a tots aquells que hi vulguin assistir. Tres dies replets de literatura, en els quals joves i adults podran gaudir de les paraules dels autors presents. Per tots aquells interessats en assistir, els actes tindran lloc al carrer Jesús, 5-7 de Reus.

 

Albert Espinosa presenta una història que transcorre un 23 d'abril

El pròxim 11 d'abril, a les 18.30 hores de la tarda, el reconegut autor català Albert Espinosa estarà a la Galatea signant exemplars del seu llibre 'El millor d'anar és tornar'. Com és comú en la seva escriptura, l'autor convida a la reflexió a tots els seus lectors amb aquest títol. Aquesta vegada, la història té lloc durant la Diada de Sant Jordi, entre la ciutat de Barcelona i les Illes d'Ischia i Menorca. 

 

Records, perdó i amor entre els sentiments regnants d'aquest llibre que no deixarà indiferent a ningú. L'autor parlarà sobre què el va impulsar a escriure 'El millor d'anar és tornar' i oferirà una reflexió a tots els presents. 

 

Signatures per a tots els públics

La següent cita és el 13 d'abril, de 12.00 a 14.00 hores. En aquest cas, la llibreria reusenca acollirà quatre noms diferents, els quals signaran els seus exemplars. Dulcinea, amb el seu llibre 'Si la luna nos viera tocaría nuestra canción'; Raquel Riba Rossy amb 'Lola Vendetta y los hombres'; Sònia Cervantes amb 'Intensa-Mente. Recetas psicológicas sencillas para superar el día a día'; i, per últim, Enric Calpena amb 'El dia que Barcelona va morir'.

 

Quatre títols que acullen gèneres literaris molt diversos, amb lectures adolescents, lectures d'autoajuda i novel·les històriques que us permetran fer una ullada al passat. Quatre autors disposats a respondre totes les vostres preguntes i a gaudir d'una jornada emmarcada en la Diada de Sant Jordi amb tots els assistents.

 

El 17 d'abril serà l'última de les dates marcades, de 18.00 a 19.00 hores. En aquesta ocasió, la jornada està dirigida a un públic més adult, acollint títols com 'El fill de l'italià', de Rafael Nadal; 'Entre el cel i la terra', de Gerard Quintana; 'El fibló', de Sílvia Soler; i 'Disset pianos', de Ramon Solsona. Són llibres que acolleixen sentiments  molt diversos, com el perdó, l'alegria, els records i l'enyorança, entre d'altres.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris