Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Reus. Fes clic aquí et sorprendrà!

Arriben dues experiències virtuals a la Fira Centre Comercial

Des d'aquest dimarts i fins al dissabte dia 17, es podrà gaudir de dos simuladors virtuals
L'Esfera estarà instal·lada a la Fira Centre Comercial des d'aquest dimarts fins al dissabte 17 | Cedida

 

Els amants de les noves emocions tenen una cita durant aquesta setmana a la Fira Centre Comercial. Dos simuladors virtuals estaran instal·lats perquè tothom pugui gaudir d'aquesta nova experiència. Des d'aquest dimarts 13 de novembre i fins al dissabte dia 17, es podran provar els dos simuladors.

 

Dos simuladors virtuals a la Fira Centre Comercial de Reus

Aquesta setmana es podrà gaudir de noves emocions a la Fira Centre Comercial de Reus, gràcies a dos simuladors virtuals. Es podrà experimentar amb l'Esfera Immersiva 360º que estarà instal·lada a la segona planta. Aquest simulador converteix l'espai esfèric en un cinema amb imatges a 360º i una visió diferent i innovadora oferint retransmissions de 20 minuts de durada. Una experiència on es podrà passejar per l'astronomia, la geografia, les ciències naturals i la navegació amb només travessar la porta de l'Esfera. Tot això fa que es converteixi en un entorn fascinant on la imatge i el so juguen un paper molt important. 

 

L'altre simulador virtual que hi haurà a la Fira Centre Comercial serà el Birdly, el qual transformarà a l'usuari en un ocell i li permetrà volar mentre descobreix paisatges naturals i ciutats a través de la realitat virtual, la tecnologia immersiva 360º i les ulleres 3D. Tot plegat fa que sigui una vivència única i exclusiva, la qual es podrà viure a la planta baixa de la Fira des del dimecres dia 14 fins al dissabte 17.

 

En el marc de la campanya 'Més Experiències', gestionat per Merlin Properties, arriba a la Fira Centre Comercial, l'Esfera amb aquestes dues propostes de simuladors virtuals. En tots dos casos, es podrà gaudir de les experiències presentant un tiquet de compra de 10 euros o més, de 12 a 14 hores, al matí, i de 17 a 21 hores a la tarda.

 

La campanya 'Més Experiències està omplint el mes de novembre de realitat virtual i noves tecnologies com les competicions de drons que s'han realitzat aquest cap de setmana a la Fira Centre Comercial. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris