Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Sor Lucía Caram farà una conferència a Reus pel Dia del Voluntariat

Es farà a la Sala Santa Llúcia a les set de la tarda
Sor Lucía Caram, en una imatge d'arxiu. | TarragonaDigital

 

La monja Lucía Caram serà a reus el pròxim dimecres, 5 de desembre, per fer una conferència amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat. Enguany, Caram és la protagonista del programa d’activitats que ha organitzat la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus per celebrar aquesta jornada. D’aquesta manera, sor Lucía Caram, que és Creu de Sant Jordi 2018, exposarà la conferència «El voluntariat del segle XXI», a les set de la tarda a la Sala Santa Llúcia, ubicada al raval de Robuster número 34.

 

Una quinzena d’entitats a la Mostra d’Entitats de Voluntariat

Durant el matí del mateix dimecres, des de les deu del matí fins a les dues del migdia, a la plaça del Prim hi haurà la 3a Mostra d’Entitats de Voluntariat de Reus. A la mostra, s’exhibeixen els projectes de voluntariat de diverses entitats socials del Camp de Tarragona. Aquest any hi seran presents el Punt de Voluntariat de Reus i una quinzena d’entitats més. Són el Taller Baix Camp, la Fundació Mossèn Frederic Bara, la Fundació la Tutela, Down Tarragona, la Creu Roja, Voluntariat per la Llengua, Fundació Catalunya la Pedrera, el Banc dels Aliments de Tarragona, l’Associació de Familiars de malalts mentals Dr. Tosquelles, Open Europe Reus, l’Associació Reus Som Útils (ARSU), Reus Refugi, Wapacha Diversity, Amics de la Gent Gran i la Federació Catalana de Voluntariat Social.

 

L’objectiu de la mostra és promoure i informar sobre els diferents projectes de voluntariat de les entitats per atraure, així, més persones voluntàries. També es col·labora amb les entitats per tal que puguin dur a terme els projectes i es posa en contacte amb les persones voluntàries.

 

Imatge de la 2a Mostra d'Entitats de Voluntariat de Reus, el 2017. | TarragonaDigital.com

 

 

Reus celebra el Dia Internacional del Voluntariat

El dia 5 de desembre se celebra, a nivell mundial, el Dia Internacional del Voluntariat, amb l’objectiu de contribuir i sensibilitzar la ciutadania d’arreu del món sobre el voluntariat. Amb la celebració d’aquest dia, l’Assemblea General de les Nacions Unides insta els governs a impulsar la diada i així commemorar les persones i entitats que de forma solidària tiren endavant projectes en benefici de les persones i de la societat.

 

A Reus és el Punt del Voluntariat, creat el 2013, l’encarregat de promoure el Dia Internacional del Voluntariat. El servei està ubicat al Centre Cívic del Carme, a la plaça de la Patacada número 10.

Comentaris