NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

Suspenen l'espectacle «La mort a Venècia» del Cicle Grans Mestres al Teatre Fortuny

La posada en escena estava prevista pel pròxim 6 de novembre
Suspenen l'espectacle «La mort a Venècia» del Cicle Grans Mestres al Teatre Fortuny | Isma Llanes

 

Una de les obres que s'havia de representar en el Cicle Grans Mestres del Teatre Fortuny s'ha hagut de suspendre. L'espectacle «La mort a Venècia» no es podrà veure en aquest cicle en el teatre reusenc per motius tècnics i organitzatius. La posada en escena estava prevista pel pròxim dimarts 6 de novembre i, en el seu lloc, hi haurà una altra obra el 4 de desembre pel mateix actor que havia de representar la primera, Enric Majó.

 

Suspesa «La mort a Venècia» a Reus

 

El Consorci del Teatre Fortuny ha comunicat que es veuen obligats a suspendre la darrera proposta del Cicle Grans Mestres d'aquesta temporada. L'obra «La mort a Venècia», interpretada per Enric Majó, no es representarà a l'escenari reusenc el pròxim 6 de novembre, però l'actor sí que estarà en l'obra que substitueix aquesta.

 

Així doncs, en el seu lloc s'ha programat una representació pel dimarts 4 de desembre, a les nou del vespre. La posada en escena de la dramatúrgia elaborada per Francesc Cerro serà interpretada pel mateix Enric Majó i porta el títol d''El jardí de la senyora'.

 

L'actor Enric Majó estarà al Teatre Fortuny de Reus amb 'El jardí de la Senyora' | Cedida

 

Tanmateix, tots aquells que tenien una entrada comprada per a veure l'obra del 6 de novembre al Teatre Fortuny, les podran utilitzar per a la nova representació programada del dimarts 4 de desembre. A més, des de la direcció de l'espai escènic reusenc es lamenten els canvis produïts que han estat totalment aliens al Consorci del Teatre Fortuny.

 

Per a més informació de les obres que es realitzen en l'escenari reusenc, es pot consultar la cartellera del Teatre Fortuny, la seva pàgina web i a la taquilla del teatre de dilluns a divendres en horari habitual.

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris