NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

El Taller Baix Camp inaugura l’exposició «L’art amagat del Taller Baix Camp»

És un recull d’obres fetes per les persones amb discapacitat intel·lectual de l’associació
Imatge d'arxiu del dia a dia dels usuaris del Taller Baix Camp. | Àngel Ullate

 

El Taller Baix Camp inaugurarà aquest dilluns, 10 de desembre, l’exposició  «L’art amagat del Taller Baix Camp». Es tracta d’un recull d’obres fetes per les persones amb discapacitat intel·lectual que formen part de l’associació. La inauguració serà dilluns a dos quarts de sis de la tarda, al Centre Cívic del Carme de Reus, ubicat al número 10 de la plaça de la Patacada.

 

L’exposició «L’art amagat del Taller Baix Camp» sorgeix de la participació en el concurs de pintura «El Balcó de les Arts», un concurs organitzat des de l’any 2011 per la Fundació Setba, i en el qual hi participen persones discapacitades intel·lectualment. Des del Taller Baix Camp es van presentar fins a onze obres realitzades pels membres de l’entitat, tant del Centre Ocupacional com del Centre Especial de Treball.

 

Així doncs, ara el Taller Baix Camp recupera aquestes onze obres amb l’objectiu que tothom pugui veure-les, creant aquesta exposició itinerant per tots els centres cívics de Reus, i que començarà al del Carme. Amb aquesta exposició els visitants veuran reflectides les capacitats artístiques de les persones amb discapacitat intel·lectual, que mitjançant les arts plàstiques s’han expressat de manera lliure i amb la temàtica que elles mateixes han preferit.

 

El Taller Baix Camp, amb quatre centres a Reus i 130 usuaris

El Taller Baix Camp és una entitat sense ànim de lucre que actua per a aquelles persones amb discapacitat intel·lectual adultes i les seves famílies, oferint els suports necessaris per millorar la seva qualitat de vida. L’entitat disposa de serveis laborals, socials i d’habitatge. Actualment compta amb 130 usuaris i té quatre centres a Reus. Tal com us explicava TarragonaDigital recentment, el Taller Baix Camp ofereix oportunitats laborals a aquestes persones, a través d’un mètode aplicat pels professionals de l’entitat, on els usuaris se senten realitzats mentre aprenen valors i posen en pràctica una tasca d’ocupació.  

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris