Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Tallers infantils sobre trens a la plaça de la Llibertat de Reus fins dissabte

També s'hi ofereix una exposició interactiva per a tota la família
La plaça de la Llibertat de Reus | TarragonaDigital.com

 

La plaça de la Llibertat de Reus acollirà, demà divendres, 7 de setembre, i dissabte dia 8, tallers infantils relacionats amb el món dels trens. S'hi ofereixen tres activitats diferents, 'Elabora el teu mini tren', 'Construcció d'un tren de cartró' i 'Taller vitrall de colors modernista'. Tots ells estaran oberts divendres de 18.30 h. fins a 20.30 h. i dissabte d'11.30 h. a 13.30 h. Està previst que les activitats durin una hora i l'aforament, que és limitat, es gestionarà segons l'ordre d'arribada.

 

No només la canalla, però, podrà passar una estona a la plaça de la Llibertat, sinó que també hi ha reclams per als més grans. Sobre la plaça s'instal·larà un autobús amb una exposició interactiva. El contingut és el Corredor del Mediterrani, i vol servir perquè la ciutadania pugui conèixer quina incidència té sobre la seva vida quotidiana aquesta infraestructura. Tot plegat organitzat per la plataforma #VullCorredor i en col·laboració, per a un dels tallers, amb el Gaudí Centre de Reus.

 

Fer amena la reivindicació del Corredor del Mediterrani

Totes dues propostes tenen per objectiu apropar a la societat la reivindicació que duen a terme empresaris i membres de la societat civil i política des d'Andalusia fins a Catalunya. Reclamen que es construeixi el que falta de Corredor per tal de connectar tot el litoral mediterrani amb Europa, eliminant el coll d'ampolla que hi ha ara a Vandellòs i convertint tot el traçat a l'ample de via internacional.

 

Per tal de fer sentir les seves reivindicacions, la plataforma organitza, des del mes d'abril, parades a diferents punts del litoral des de Gibraltar i passa ara per Reus després d'haver-se aturat a Castelló. A finals de mes tornarà a fer parada, en aquest cas a Martorell, per culminar amb un gran acte el 27 de setembre a Barcelona. Les activitats de demà i dissabte volen servir, també, per seguir recollint signatures de suport que se sumaran a les prop de 77.000 que ja tenen registrades.

Comentaris