Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El tanatori municipal de Reus estrenarà un nou accés per a les sales de vetlla a finals de setembre

L’ampliació ha comptat amb una inversió de 300.000 euros i té com a objectiu habilitat un espai més tranquil i còmode
Imatge de la propera nova sala del tanatori de Reus | Adrià Morte

 

El tanatori municipal de Reus gaudirà d’un nou accés per a les sales de vetlla a finals del mes de setembre. Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ha invertit una mica més de 300.000 euros en les obres d’ampliació d’aquest espai. Les obres reformulen la distribució de l’edifici i s’han dut a terme amb l’objectiu de reconvertir l’actual passadís i convertir-lo en un espai «més tranquil i còmode», tal com ha indicat l’alcalde de Reus, Carles Pellicer.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

La nova superfície construïda serà de 307,7 metres quadrats distribuïts en dues plantes, la primera d’ús intern i la segona per a la ciutadania. L’anterior passadís, que tenia una amplada variable d’entre 2,5 i 3,7 metres i 45 de llargada, anava generant en els eixamplaments petites zones d’estar a disposició dels usuaris. Quan les sales de vetlla estaven totes ocupades i els usuaris sortien al passadís, de vegades es produïa una certa incomoditat tant pel que fa al soroll com per la mateixa circulació de persones. 

 

D’aquesta manera, s’ha reconvertit l’espai per tal de solucionar aquest problema reduint el passadís central i habilitant una nova sala central. En aquesta sala central, amb tres grans entrades de llum i una àmplia claraboia al sostre, està prevista la instal·lació d’una taula de vidre on s’hi col·locaran els llibres de condol de les diverses sales de vetlla. Per una altra banda, els dos patis laterals també aportaran llum tant al passadís com a la nova sala i es portarà a terme una intensificació de l’arbrat de l’exterior. 

 

La vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora d'Urbanisme, Marina Berasategui, durant la visita d'obres | Adrià Morte

 

El nou espai, que s’ha mostrat aquest divendres als mitjans de comunicació en una visita d’obres, aposten per materials nobles com ara la fusta i el marbre, que serviran per rebaixar la reverberació que es pot produir actualment en moments puntuals. Segons l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, això permetrà tenir «un espai tranquil i adequat a la situació que viuen les persones quan anem al tanatori».

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris