Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Tanatori municipal de Reus remodelarà l'entrada a l'edifici

Imatge de les obres de remodelació de l'entrada al Tanatori de Reus | Cedida

 

Les obres de remodelació del Tanatori municipal de Reus encara no han finalitzat, en aquesta ocasió és el torn de remodelar l'entrada a les instal·lacions de l'edifici. Les obres consisteixen en la instal·lació d'una marquesina a la porta principal del Tanatori municipal. Es preveu que les obres a l'entrada de l'edifici tinguin una durada de tres setmanes, aproximadament. El pressupost que s'ha destinat per aquesta actuació és de 30.000 euros.

 

Nova entrada al Tanatori municipal

Els Serveis Funeraris Reus i Baix Camp han posat en marxa un pla de remodelació de l'entrada de l'edifici on se situa el Tanatori municipal de Reus. Bàsicament, les obres consistiran en la instal·lació d'una marquesina a la porta per la qual s'entra, amb l'objectiu d'ampliar la zona d'aixopluc per als usuaris al centre. Tanmateix, aquesta zona disposarà d'un nou porxat, on l'estructura serà de fusta laminada i amb plaques de zinc a la part superior.

 

Façana posterior del tanatori de Reus | Jordi Olària

 

Després de set mesos de la darrera remodelació, ara Serveis Funeraris Reus i Baix Camp posa en marxa una altra remodelació, en aquesta ocasió a l'entrada de l'edifici. Al mes de juny de l'any 2018, es van portar a cap diverses actuacions de remodelació al Tanatori municipal. El projecte va durar més de sis mesos i es va pressupostar inicialment en un cost de 305.594,85 euros.

 

El Tanatori va ampliar 300 metres quadrats l'espai per als usuaris

El projecte d'obres va consistir a ampliar diverses zones de l'edició. Tanmateix, es va mantenir el passadís i les sales de vetlla. El passadís de la primera planta es va ampliar desplaçant la façana de l'aparcament. En les obres es van guanyar més de 300 metres quadrats inclosos tres espais, als extrems i al centre, que deixen entrar la llum natural i que serveixen, també, per guanyar en recolliment de cara a les persones que hagin d'ocupar les sales de vetlla.

 

Ordenació del voltant de l'edifici per fer-lo més visible

D'altra banda, també es va remodelar la plaça de Pau Picasso, situada davant de l'edifici del Tanatori Municipal, on es va reordenar l'espai per fer-lo més útil pels usuaris. Amb l'objectiu de fer més visible l'edifici del tanatori, ja que abans quedava amagat. També es van enderrocar els murs de contenció de les jardineres en la confluència de l'avinguda del President Macià amb l'avinguda de Bellissens. 

Comentaris