Imatge de l'entrada de la pizzeria Góndola de Reus amb un muntatge digital on es llegeix 'tanquem definitivament'

Tanca la pizzeria Góndola de Reus

L'establiment ho ha anunciat a la seva pàgina de Facebook

Pizzeria Góndola de Reus abaixa la persiana. Un dels restaurants més emblemàtics de la cituat, amb 35 anys d'història a l'esquena, ha informat aquest dilluns que no tornarà a obrir. Aquest mateix mes de gener havien celebrat les tres dècades i mitja de trajectòria gastronòmica que, finalment, no seran quatre.

En una publicació a la seva pàgina de Facebook, els responsables del negoci han informat que la pizzeria «tanca definitivament les seves portes». «Ens hauria agradat haver-nos pogut acomiadar personalment i agrair-vos a tots els qui fidelment ens heu acompanyat al llarg d'aquests 35 anys, celebrant els vostres àpats amb amics o familiars amb nosaltres», lamenten al text de comiat.

Segons afegeixen, «les circumstàncies no ho han permès; us trobarem a faltar». El mateix sentiment han despertat entre els seus clients habituals, que han omplert la publicació sobre el tancament de comentaris lamentant la notícia i desitjant una bona nova etapa als implicats en la Pizzeria Góndola.

Obert el carrer d'Antoni Aulèstia Pijoan, a tocar de la plaça de la Pastoreta, el 1985, el restaurant s'havia convertit, amb el pas dels anys, en una de les pizzeries més emblemàtiques de Reus.