NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

El gos que va mossegar el penis d’un home a Reus espera judici en una gossera

L'animal no tornarà amb els seus propietaris fins que no ho ordeni un jutge
Imatge d'un American Staffordshire Terrier, raça de l'animal que va atacar a l'home a Reus | TarragonaDigital.com

 

El gos que li va provocar ferides greus al penis d'un home d'origen senegalès i veí de Reus ha estat tancat en una gàbia de l'Última Llar. En aquest sentit, fa uns dies la Guàrdia Urbana de Reus va decomissar el gos als propietaris per ordre judicial i el va portar fins al refugi, segons informa el Diari de Tarragona. Així doncs, els propietaris l'han intentat recuperar, però no ho podran fer fins que ho ordeni un jutge, ja que l'home ferit va presentar una denúncia.

 

Tanquen en una gàbia el gos que va mossegar el penis d'un home

Els fets que van passar la matinada de l'onze al dotze de setembre, mentre l'home passejava pel carrer de Sant Joan de la capital del Baix Camp. Aquest va denunciar que el gos, de raça perillosa, anava caminant sense corretja i no portava morrió, el va atacar sense fer-li res, ja que la versió de la propietària del gos, deia que el veí de Reus li havia pegat una puntada de peu al ca, cosa, que en la denúncia posada per la víctima, nega. Per això, l'home que va sofrir l'atac del gos, va haver de ser atès en un centre mèdic. Primerament, a l'Hospital Sant Joan de Reus i, en un segon moment, donada la gravetat de la ferida, a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on li van fer una cirurgia de reconstrucció i urologia.

 

Un cop posada la denúncia, la Guàrdia Urbana de Reus va decomissar per ordre judicial el ca als propietaris. Aquests, es pensaven que se'ls hi treia per poc temps, però quedarà en custodia fins que se celebri el judici. En aquest sentit, el gos estarà tancat en una gàbia de la protectora l'Última Llar, aïllat de la resta d'animals. A més, aquest exemplar d'American Staffordshire Terrier, va arribar sense xip, ni papers del cens, ni el document que acredita que pertany a una raça perillosa de gossos. Per això, ara se l'ha identificat amb un xip i registrat en la base de dades.

 

Els propietaris no recuperaran el gos fins que ho decideixi el jutge

Tot i que els propietaris han intentat recuperar el seu gos en diverses ocasions, després que se'l prengués la Guàrdia Urbana, no el podran recuperar fins que se celebri el judici. Els agents els hi van explicar el procediment per poder recuperar el seu gos, ja que havien de tramitar els diferents papers per registrar l'animal. Tanmateix, aquest procediment no serà suficient, a causa de les lesions que va causar el seu gos a un vianant. Així doncs, fins que no es resolgui la denúncia per un delicte de lesions, no se sabrà que passarà amb l'animal.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris