Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un tast d'avellanes per a tothom a la «Mostra de l'Avellana» a Reus

Aquest acte s'emmarca en la fira «Temps de l'Avellana» que arriba a la recta final
Una imatge de la presentació de la jornada celebrada pel «Temps d'Avellana» | Cedida

 

L'avellana, el fruit sec més típic del camp de Tarragona, torna a ser protagonista aquest cap de setmana. Demà, 20 d'octubre, es durà a terme la «Mostra d'Avellana», l'acte central del «Temps d'Avellana» on es promocionarà la fruita seca de l'avellana i on es podrà realitzar un tast d'avellanes obert a tot el públic. Aquesta fira agafa la recta final després de 15 dies de diferents actes relacionats amb el món de l'avellana.

 

Un tast d'avellana amb vermut o vi dolç

Tot aquell que estigui interessat per l'avellana té una cita demà a la Llotja d'11.30 hores a 14.30 hores, i a la tarda de 18 hores a 21 hores. En aquesta mostra diversos productors del territori que es dediquen a l'avellana, donaran a conèixer el seu producte davant del visitant. Aquests productors formen part de la DOP Reus i presentaran els seus productes, amb motiu del «Temps d'Avellana». L'entrada al recinte és de caràcter gratuït.

 

El doctor Antoni Caimari durant la seva ponència al «Temps d'Avellana» | Cedida

 

Orxata d'avellana de la DOP Reus

D'altra banda, els productors que treballen amb aquest fruit sec, presentaran tots els seus productes relacionats amb l'avellana. Productes molt diversos com l'orxata d'avellana, la qual hi haurà l'opció de tastar-la. També es portarà a cap un tast d'avellana torrada d'aquesta temporada, la qual es podrà acompanyar de vermut o vi dolç.

 

La Llotja estarà decorada amb motius relacionats amb el món de l'avellana

En el marc de Temps de l'Avellana, també es dinarà a conèixer la decoració que han fet els alumnes de l'escola d'Horticultura de Reus, que amb l'avellana com a protagonista han tematitzat la Llotja. A més, a l'entrada de la mostra, també es podran veure els dibuixos seleccionats dels nens i nenes de les escoles del territori que van participar en el concurs escolar Dibuixa Avellanes.

 

Imatge d'arxiu | Cedida

 

Canvi de data en l'entrega de premis del concurs escolar

En relació al concurs escolar, a causa de la previsió de pluja s'ajorna l'entrega de premis als guanyadors que s'anava a fer, avui divendres 19 d'octubre, als jardins de l'Estació Meteorològica. Per tant, aquesta entrega de premis es durà a terme divendres de la pròxima setmana, al mateix espai.

Comentaris