«TastaFira», tast de vins DO Tarragona a La Fira de Reus

La Fira Centre Comercial proporciona experiències amb els productes de proximitat: tastos de vins D.O. Tarragona, de vermut Miró i d'oli
TastaFira a La Fira Centre Comercial de Reus | Cedida

 

La Fira Centre Comercial de Reus ha donat el tret de sortida al «TastaFira», iniciat aquest dimecres 1 d’agost. Aquesta iniciativa ha estat organitzada amb l’objectiu de promocionar els productes de proximitat i oferir als seus clients una nova activitat lúdica i social.

 

El «TastaFira» és un conjunt de tallers de formació de vi amb D.O., d’oli i de vermut que es poden dur a terme durant cada dia del mes d’agost, de dilluns a dissabte de dotze a una del migdia.

 

Aquest tast permetrà conèixer en profunditat, de mans d’enòlegs i especialistes, els vins de la D.O. Tarragona, els vermuts de l’empresa Vermuts Miró i, fins i tot, a diferenciar els diferents tipus d’oli que es consumeixen normalment a casa a través del Panell de Tast Oficial d’Oli de Catalunya.

 

El «TastaFira» se situa a la segona planta de La Fira Centre Comercial i és una activitat totalment gratuïta, però cal apuntar-se prèviament per a poder assistir-hi. A cada tast hi ha 10 places i si hi voleu participar, només cal que feu la vostra inscripció a la pàgina web de La Fira Centre Comercial o a les seves xarxes socials.

 

Per una banda, el Panell de Tast Oficial d'Olis de Catalunya, un organisme adscrit a la Direcció General d'Alimentació, Qualitat i Indústria agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya, organitzen els tastos d'olis. Els tastos de vins estan organitzats per D.O Tarragonès i, finalment, l’empresa Vermuts Miró organitza els tastos de vermut.

La Fira Centre Comercial Reus | Miguel Cabrerizo
 

Més activitats per a l’estiu a La Fira Centre Comercial

La Fira ha organitzat més activitats per a l’estiu a més a més del «TastaFira». Té una àmplia programació per al mes d’agost amb diversos actes i activitats. Els dijous, els divendres i els dissabtes es podrà gaudir de concerts i actuacions dirigits a tot tipus de públic; juntament amb altres activitats que es realitzaran els dilluns, dimarts i dimecres per completar tot el calendari i que podeu consultar a la pàgina web de La Fira.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris