Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Els Mossos i la Guàrdia Civil detenen un home al Montsià pel segrest d'una dona

ATENCIÓ

Un ferit greu en xocar contra la palmera d'una rotonda a Alcanar

ALERTA

Detenen dos homes que es feien passar per policies i decomissaven droga en bars

El Bartrina de Reus engega motors aquest dissabte amb 'Rhumans'

L'estrena de temporada també comptarà amb una exposició fotogràfica de Pep Alcañiz
Fòrum de l'Espectador amb Lluís Homar al Bartrina | Cedida

 

El Teatre Bartrina torna a obrir amb la temporada de tardor aquest dissabte, 6 d'octubre, amb l'obra teatral 'Rhumans'. A més, també estrenarà temporada amb una exposició de fotografies a càrrec del Consorci i la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, sobre el «Fòrum d'Espectadors».

 

El grup musical Obeses i l'obra que es representarà aquest dissabte, 'Rhumans', són els principals atractius de la tardor teatral que proposa enguany el Teatre Bartrina. La mostra fotogràfica estarà exposada a les instal·lacions del Bartrina fins al diumenge 28 d'octubre. Les imatges han estat realitzades pel fotògraf, Pep Alcañiz, on recull l'activitat del «Fòrum de l'Espectador» durant sis períodes.

 

48 fotografies de Pep Alcañíz

Aquest és un indret on el diàleg pren protagonisme i en el qual es motiva als assitents a desenvolupar la creació teatral i la disciplina psicològica. Amb un total de 48 fotografies, Pep Alcañíz intenta resumir els quatre anys de «Fòrum de l'Espectador», al Teatre Bartrina. Al públic, conduit per Jaume Descarrega, se li atorgava l'oportunitat de parlar amb els actors i directors de les obres. El mateix dia de l'última jornada d'exposició, es durà a terme el primer fòrum amb motiu de la presentació del nou espectacle del TEBAC, una obra de William Shakespeare, 'Mesura x mesura'.

 

El Teatre Bartrina presenta la Programació de la Tardor 2018 | delCamp.cat

 

'Rhumans' de Rhum & Cia

L'obra que donarà el tret de sortida a la temporada de tardor del Teatre Bartrina, és de la companyia Rhum & Cia, que sota el nom de 'Rhumans' representarà damunt l'escenari a uns pallassos que sorprendran el públic. Joan Arqué, Roger Julià, Pep Pascual, Mauro Paganini i Piero Steiner, són els pallassos que dissabte vinent faran riure a tots els espectadors del Bartrina.

 

Aquest espectacle està dirigit a un públic familiar, on els nens i nenes gaudiran de les peripècies d'aquests pallassos. L'actuació s'iniciarà a les vuit de la tarda, a més aquells infants que siguin menors de 12 anys tindran un descompte en l'entrada al recinte del teatre reusenc.

 

Protagonistes musicals de la tardor 

Enguany el Teatre Bartrina, amb motiu de Reus Ciutat de la Música 2018, ha volgut posar-hi èmfasi a les actuacions musicals. Per aquest motiu, grups com Obeses, Toto Soler i Gemma Hummet trepitjaran les instal·lacions del teatre.

Comentaris