Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Teatre Fortuny programa una nova funció de 'Maremar', de Dagoll Dagom

Després d'esgotar les entrades de les dues actuacions programades, el teatre reusenc afegeix una tercera representació, el pròxim 17 de març
El Teatre Fortuny de Reus, en una imatge d'arxiu | Isma Llanes

 

 

El Teatre Fortuny de Reus ha anunciat una tercera funció de l’espectacle ‘Maremar’, de la reconeguda companyia Dagoll Dagom, ja que s’han exhaurit les entrades per a les dues representacions programades. Amb aquesta funció extra, el col·lectiu dirigit per Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella i Miquel Periel serà a la capital del Baix Camp el dissabte 16 de març, a les sis de la tarda i a les nou de la nit; i l’endemà diumenge, 17 de març, en una única representació a les sis de la tarda.

 

Les entrades, a la venda a partir de 15 euros

Els tiquets per a la nova representació de ‘Maremar’ ja estan a la venda a 15, 25 i 35 euros, en funció de les diverses localitats del teatre, i es poden adquirir a la taquilla del Fortuny —de dilluns a divendres d’11.00 hores a 13.00 hores, i de 18.00 hores a 20.00 hores— o a través del web teatrefortuny.cat.

 

El mar i una gran metàfora sobre la vida

‘Maremar’ narra la història d’un pare, una mare i una filla que lluiten per retrobar-se, en una d’aquelles vivències en què la crueltat de la guerra separa famílies. Una veritable metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar.

 

La temporada 2019 arrenca dimecres amb el 'Trencanous'

El Teatre Fortuny encetarà aquesta setmana la nova temporada de programació, prevista per al primer semestre d’aquest 2019, amb el Ballet Imperial Rus i la representació del cèlebre ‘Trencanous’, del compositor rus Txaikovski. Aquest ballet, habitual de les festes nadalenques, explica la fantasia dels protagonistes, Clara i el Trencanous, en un relat que transporta el públic cap a un conte fantàstic ple d’aventures, dansa i personatges fabulosos. El ballet actuarà dimecres, 9 de gener, a les nou de la nit.

Comentaris