El Teatre Fortuny retornarà els diners dels espectacles suspesos

El teatre entrarà a la 'nova normalitat' readaptant els aforaments a les recomanacions sanitàries

El Teatre Fortuny retornarà els imports de les entrades dels espectacles suspesos o ajornats corresponents a la programació del segon trimestre del 2020, després que la crisi de la Covid-19 obligués a aturar l'activitat cultural gairebé completament.

Un dels teatres més emblemàtics de la ciutat de Reus, el Teatre Fortuny, ha reprès aquest dilluns dia 15 l'activitat administrativa, recuperant els horaris d'oficina i de taquilla. Malauradament per a alguns, no es tracta d'una tornada a la normalitat, ja que la majoria d'espectacles programats per la temporada han quedat suspesos o ajornats. D'aquesta manera, el teatre ha decidit retornar l'import de les entrades d'aquells actes o espectacles que no es podran realitzar.

El Teatre Fortuny, com molts altres teatres del territori, ha hagut d'entrar a la 'nova normalitat' implantant les noves mesures de seguretat i higiene, així com readaptar els aforaments atenent a les recomanacions sanitàries.

A taquilla o per internet

Així doncs, el Consorci del Teatre Fortuny ha detallat com es podran retornar les entrades. Per als que hagin adquirit les seves localitats presencialment a la taquilla, hauran de tornar-hi amb les entrades dels espectacles i se'ls retornaran els diners. L'horari de taquilla és de dilluns a divendres des de les onze del matí fins a la una del migdia, i des de les sis fins a les vuit de la tarda.

En canvi, per als qui hagin obtingut les entrades a través de la pàgina web del teatre, l'empresa de venda de tiquets '4tickets' serà l'encarregada de retornar l'import directament al compte bancari des d'on es va realitzar la compta d'entrades.

Per a més informació o per a qualsevol aclariment, el Consorci del Teatre Fortuny posa a disposició dels usuaris dos números de telèfon. Són el 977010657 (administració) i el 977010659 (taquilla).

"La campana de la Sang de Reus torna a estar a punt" "Atenció: Actuacions policials en discoteques i carrers de Reus aquest cap de setmana"