Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un motorista implicat en un accident de trànsit a la carretera d'Alcolea de Reus

JUDICIAL

Demanen set anys i mig de presó per a l'acusat d'abusar de tres menors a través de les xarxes socials

La primera edició del Techne Forum 2018 arriba a firaReus

La primera edició d'aquest esdeveniment pretén reunir comunitats, professionals, empreses i estudiants del sector TIC
La primera edició del Techne Forum 2018 arriba al firaReus | Isma Llanes

 

El pròxim dissabte 20 de setembre la firaReus acollirà la primera edició del Techne Forum, un esdeveniment que es vol celebrar anualment i que té per objectiu reunir comunitats, professionals, empreses i estudiants del sector de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), per tal d'esdevenir una jornada completa de ponències sobre tecnologia, emprenedoria i innovació. Per atraure un públic transversal, en l'edició del Techne Forum 2018, la temàtica principal girarà al voltant dels 'Primers passos' en el món de les TIC.

 

D'aquesta manera, en el seu conjunt de ponències, el Techne Forum tractarà tota mena de temàtiques. Destaca l'aprofundiment en el món del màrqueting i el disseny gràfic en productes tecnològics; la necessitat d'aplicar metodologies àgils en els processos de creació de software; les ponències sobre els processos de management i la importància de com s'ha de monetitzar el desenvolupament de software i el procés d'estimació de temps dels diferents projectes.

 

La jornada també acollirà altres tipus de ponències de temàtiques completament diferents, com el desenvolupament i l'optimització de WordPress o la creació d'un videojoc.

 

Aprendre, debatre i compartir al Techne Forum 2018

Un esdeveniment doncs on cercar el màxim coneixement i enteniment dels principals sectors implicats en l'ús i creació de les TIC és l'element primordial.

 

Amb aquest objectiu, la conferència principal del Techne Forum 2018, anirà a càrrec de Carlos Buenosvinos a la keynote. Vicepresident de Tecnologia a Xing, la xarxa professional número 1 a Alemanya, Àustria i Suïssa amb 14 milions d'usuaris, lidera tècnicament dues unitats de negoci amb un total de 70 enginyers i és, al mateix temps, responsable de l'oficina de Barcelona. Una conferència on els participants i altres ponents podran aprendre, debatre i compartir les seves experiències amb aquest pes pesant del sector internacional.

 

Formada per diverses comunitats tecnològiques que giren al voltant de les TIC al Camp de Tarragona, el Techne Forum és una associació sense ànim de lucre creada fa 8 anys que s'ha dedicat des de llavors a apropar al territori l'ús de les noves tecnologies, projectes i metodologies.

 

Amb la creació d'aquesta jornada anual de ponències entre els representants del sector, no es vol altra cosa que donar un impuls al coneixement i la divulgació de les TIC a les comarques tarragonines.

Comentaris