NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

ALERTA

Detingut a Tarragona per intentar atropellar manifestants i un policia

MINUT A MINUT

Uns 50 manifestants tallen el trànsit a la plaça de la Imperial Tàrraco de Tarragona

Les propietats saludables de la fruita seca, a 'Temps d'avellanes'

Les jornades compten, aquest dijous, amb una sessió titulada 'Empreses saludables, treballadors feliços'
Un tast d'avellanes va donar el tret de sortida a les jornades | Cedida

 

Les jornades 'Temps d'Avellana', compten, demà dijous, amb la sessió 'Empreses saludables, treballadors feliços'. L'acte l'organitza la Comissió Dona i Empresa de la Cambra de Comerç de Reus i se celebrarà a partir de les 11 del matí al Palau Bofarull. La voluntat de l'organització és donar a conèixer l'experiència de diversos professionals en aquest àmbit. Sis ponents abordaran la relació entre nutrició i salut, així com els hàbits saludables.

 

Els ponents de la sessió de 'Temps d'avellana'

El programa de demà compta amb el doctor Jordi Salas-Salvadó, director de la Unitat de Nutrició Humana de la URV i investigador de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili. El seu àmbit de recerca també l'ha portat a dirigir l'estudi Predimed de prevenció amb dieta mediterrània. L'acompanyarà Àstrid Barqué, directora de Vitampleni. És especialista en alimentació esportiva i hàbits saludables.

 

Intervindrà, també, Kiku Mistu, especialista en benestar dels empresaris i els treballadors, així com formador i director d'Ashram de la Creatividad, una escola de meditació ubicada a Tarragona. El programa també compta amb Teresa Viu, directora de la delegació de Saragossa de Tandem Consultors i gerent de Despierta Salut. És, també, 'coach' professional per l'IESE Bussines School i màster en Nutrició i Salut.

 

Completen el cartell de ponents Ángela Sancho i Carme Sabaté. La primera és especialista en entrenament terapèutic i treball integral per a la dona a més de cofundadora, directiva i fisioterapeuta a Sinergia Salut Reus. Carme Sabaté, per la seva banda, és formadora d'Hoponopono, un mètode de resolució de problemes hawaià. Facilitadora i 'coach' del mètode 'sana tu vida', és també facilitadora certificada de Psich-K avançat, una filosofia que busca treure el màxim potencial de cadascú.

 

El doctor Antoni Caimari durant la seva ponència | Cedida

 

Les propietats saludables de l'avellana

Aquest dimecres s'ha celebrat, a la seu de la Cambra de Comerç de Reus, un esmorzar amb el títol 'Les propietats saludables de l'avellana i els seus productes'. El doctor Antoni Caimari s'ha referit a la fruita seca en general i a l'avellana en particular per exposar-ne els beneficis per a la salut de l'organisme. Caimari és biòleg i bioquímic, doctor per la Universitat de les Illes Balears i coordinador científic de l'àrea de Biotecnologia d'EURECAT.

 

Es tracta del principal centre tecnològic de Catalunya i és un proveïdor de tecnologia i coneixement per a la indústria i l'empresa. A grans trets, ofereix respostes a les necessitats d'aquest sector per tal d'innovar i incrementar la seva competitivitat. Pel que fa a les jornades, van començar el passat dilluns 8 d'octubre amb un tast d'avellanes.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris