Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Vermuts Miró i el Tomb de Reus signen un conveni de col·laboració

L'aliança vol reforçar i atraure tot el sector de la restauració i l'hosteleria de Reus
El Tomb de Reus i Vermuts Miró signen un conveni de col·laboració | el tomb de reus

 

 

El passat dilluns 15 d'octubre, l'empresa Emilio Miró Salvat, coneguda popularment com a Vermuts Miró i l'associació comercial el Tomb de Reus, han comunicat un acord de col·laboració amb l'objectiu d'impulsar l'adhesió dels establiments dedicats al sector de l'hostaleria, bars i restaurants a la xarxa d'associats del Tomb de Reus, al mateix temps que es promociona el vermut Miró als seus establiments.

 

D'aquesta manera, Vermuts Miró ha anunciat que es farà càrrec de les quotes dels ja associats i d'aquells que vulguin associar-se a l'entitat comercial; a canvi, tots els socis que formin part del sector i es trobin sota la influència del Tomb de Reus, hauran de garantir la presència dels productes de la marca Miró als seus establiments.

 

En la presentació de l'acord, els seus representants, Carles Prats, director general de Vermuts Miró, i Gemma Molner, presidenta del Tomb de Reus, van remarcar que l'objectiu de l'aliança entre ambdues entitats no era altre que el d'impulsar el sector de l'hostaleria a Reus.

 

Una aliança oberta 

Des del primer moment que s'ha comunicat el conveni de col·laboració entre Vermuts Miró i el Tomb de Reus, les dues entitats han valorat l'oportunitat que s'ofereix a tots aquells negocis del sector de la restauració que es troben al centre comercial de la ciutat.

 

Així doncs, qualsevol comerç d'hostaleria, bar o restaurant que accepti vendre productes dels Vermuts Miró al seu establiment gaudirà gratuïtament dels avantatges i promocions que comporta formar part de la xarxa de socis del Tomb de Reus; de la mateixa manera que els mateixos associats es podran servir de l'altaveu promocional de tota la xarxa i de les seves xarxes socials per fer les seves pròpies campanyes.

 

Actualment l'entitat comercial supera els 200 associats, i amb la col·laboració amb Vermuts Miró s'espera poder atraure gran part del centenar d'establiments del sector de l'hostaleria que es troben al centre de Reus i encara no formen part de l'associació.

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris