Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La torxa dels Jocs Special Olympics il·luminarà els carrers de Reus

El pròxim diumenge els 28 esportistes reusencs participants passejaran la torxa per la ciutat
Pas de la torxa dels Special Olympics per la ciutat de Badalona aquest estiu | Ajuntament de Reus

 

La flama dels Jocs Special Olympics il·luminarà els carrers de Reus el pròxim diumenge 30 de setembre, i és que la torxa dels Jocs passarà pel municipi amb motiu del seu recorregut per diferents localitats de Catalunya fins a arribar a la Seu d'Urgell i al principat d'Andorra, on se celebraran els Jocs Special Olympics 2018, del 4 al 7 d'octubre. En aquesta edició, diferents entitats de Reus hi col·laboren amb un total de 28 esportistes reusencs participants en l'esdeveniment.

 

La torxa dels Jocs Special Olympics passarà pels carrers cèntrics de Reus

 

La torxa és un dels principals elements representatiu dels Jocs Olímpics, i vinguda des de Tarragona passarà per Reus aquest diumenge. Per aquest motiu es fa una crida a la ciutadania per donar suport i ànims en el seu pas pels carrers de la ciutat. Es requereix que aquelles persones que vegin el pas de la torxa, animin als esportistes reusencs que participaran en l'esdeveniment esportiu del pròxim mes d'octubre i que la passejaran pel municipi.

 

La torxa farà un recorregut de gairebé tres quilòmetres pels carrers de Reus, sortint a les 18.00 hores des del Club Natació Reus Ploms, que enguany celebra els seus 100 anys. Passarà pels punts més cèntrics de Reus fins a arribar a la placeta del Doctor Sabater, al carrer Sant Joan, on allà l'alcalde, Carles Pellicer, encendrà el peveter.

 

El carrer Sant Joan de Reus | ReusDiari.cat

 

28 atletes reusencs participaran als Jocs

Esportistes de Bèlgica, Dinamarca, Alemanya, Hongria, Índia, Marroc o Equador, entre molts altres països, es presentaran a aquests jocs on en aquesta edició seran més de 1.500 atletes competint. Reus, també formarà part d'aquest esdeveniment i 28 membres d'entitats esportistes de la ciutat participaran en els Jocs Special Olympics 2018.

 

Les diferents entitats de Reus que hi participaran són el Taller Baix Camp que competirà en les modalitats de futbol sala, natació i tenis taula; el Club Bellissens participarà amb esportistes en les competicions de tenis taula, atletisme, handbol i petanca i el Club Alba competirà en natació i atletisme.

 

La torxa seguirà el seu recorregut

Després del seu pas pels carrers de Reus, la torxa engegarà el camí cap a Vilanova i la Geltrú, posteriorment passarà per Lleida fins a arribar a la seu dels Jocs Special Olympics, a la Seu d'Urgell i al principat d'Andorra.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris