NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

ALERTA

Detingut a Tarragona per intentar atropellar manifestants i un policia

MINUT A MINUT

Uns 50 manifestants tallen el trànsit a la plaça de la Imperial Tàrraco de Tarragona

La Fira Trapezi estrenarà dues noves coproduccions a Reus

Es presentaran els espectacles 'Dioptries', de Cia Toti Toronell i 'Dauvaii' de Domichovsky & Agranov
El Mercadal ple de gom a gom pel Trapezi a Reus. | Laia Solanellas

 

La Fira del Circ de Catalunya, el Trapezi, estrenarà en l'edició d'enguany dues noves coproduccions. Els espectacles 'Dioptries', de Cia Toti Toronell i 'Dauvaii' de Domichovsky & Agranov seran representats per primera vegada el divendres 10 de maig. Des de l'organització del Trapezi fa tres edicions que volen apostar per la coproducció d'espectacles.

 

El Trapezi pren el paper de coproductor | Laia Solanellas

 

Trapezi estrena dues coproduccions

El Trapezi també té l'objectiu de potenciar a artistes consolidant una xarxa de coproductors per mantenir el sector del circ i fer-lo créixer. Per aquest motiu la Fira adopta un paper professional de coproductor, per donar més visibilitat a diversos projectes. Volen donar suport al seu paper com a coproductors i també oferir una xarxa de col·laboradors que donin suport al projecte.

 

En aquesta ocasió, les companyies beneficiades de la coproducció per la 23a edició del Trapezi han estat la CIA Toti Toronell i Domichovsky & Agranov. Les dues societats portaran als escenaris dos espectacles de mitjà i petit format.

 

Dues produccions de mitjà i petit format es beneficien enguany de la coporducció | Laia Solanellas

 

'Dioptries' de Cia. Toti Toronell

D'una banda Toti Toronell presentarà a la Fira Trapezi l'espectacle 'Dioptries'. Aquesta actuació narra la història d'una 'troupe' de circ atrapada entre dos mons. Han de representar dos espectacles a la vegada, fet que els hi provoca constants dilemes. Una posada en escena divertida on el públic tindrà un paper important i haurà d'escollir des d'on vol veure la proposta i segons la seva tria, viurà el circ més clàssic o més innovador.

 

La companyia catalana Toti Toronell presentarà 'Dioptries' | Cedida

 

'Dipotries' és un espectacle de mitjà format multidisciplinari, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament Olot i del Teatre Auditori Atrium, també amb la Fira Tàrrega, i amb el suport de Mercè Arts de Carrer (MAC) Festival. L'entrada tindrà un cost de cinc euros i es representarà a La Palma de Reus, divendres dia 10 de maig a les 22.00 hores i dissabte 11 a la mateixa hora.

 

Davaiii de Domichovsky & Agranov amb l'espectacle 'Davaiii' | Cedida

 

'Davaiii' de Domichovsky & Agranov

Domichovsky & Agranov presentaran enguany al Trapezi de Reus l'espectacle de petit format 'Davaiii'. Una aposta protagonitzada per un acròbata i un violoncel·lista que amb l'humor com a base juguen amb l'equilibri entre el dolor i l'alegria.

 

En aquesta obra hi ha un canvi constant de rols, on el domador es converteix en domat i viceversa. Un espectacle de 40 minuts que es reproduirà divendres 10 de maig a la plaça de la Patacada, a les 20.00 hores i dissabte al mateix espai i hora.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris