NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

Organitzen una trobada d'instagramers a Reus amb un concurs fotogràfic

El concurs fotogràfic consistirà en una ruta turística per diferents espais de Reus on amb l'etiqueta #visitreus es premiarà la millor fotografia
El Pere Mata serà un dels espais que es visitaran durant la trobada. | Laia Solanellas

 

Els instagramers de Reus tenen una nova cita al municipi amb un concurs fotogràfic on es premiarà la millor fotografia relacionada amb el turisme de la ciutat. El propòsit d'aquesta concentració és fer visible els recursos turístics que disposa la ciutat, a una de les principals xarxes socials del moment. El pròxim 29 de setembre es durà a terme una trobada d'usuaris d'Instagram organitzada per l'Agència de Promoció de Ciutat de Reus, i també els perfils d'Instagram de @Raconsde_Reus@Igers_Reus, que mitjançant un concurs obert a tota la població premiaran les tres millors fotografies dels racons de la ciutat que s'hagin efectuat durant la ruta.

  

La ruta passarà pels llocs més emblemàtics de la ciutat

Aquest concurs consistirà a realitzar una ruta pels llocs més emblemàtics de Reus com l'edificació modernista de l'Institut Pere Mata, la Fàbrica de Vermuts Miró, la fàbrica on antigament l'empresa Rofes realitzava els seus vermuts, el centre d'interpretació dedicat a l'arquitecte reusenc Antoni Gaudí, el Gaudí Centre, així com el campanar de la Prioral de Sant Pere de Reus. Tot fent una ruta per aquests espais tan característics de la ciutat l'últim dissabte de setembre, els aficionats a la fotografia i usuaris d'Instagram tindran l'oportunitat de presentar a concurs les obres que executin duran la trobada fotogràfica, amb la condició que en el moment de publicar-les a Instagram estiguin etiquetades amb l'etiqueta #visitreus.

 

Com inscriure's a la trobada d'instagramers a Reus

Aquells usuaris de la xarxa social que es vulguin presentar al concurs fotogràfic que pretén promoure les diferents accions turístiques a Reus, ja tenen a la seva disponibilitat les inscripcions obertes i de manera gratuïta. Ho poden fer via els perfils d'Instagram dels organitzadors, @Raconsde_Reus@Igers_Reus, els quals a la seva biografia disposen del formulari d'inscripció. A més, tots aquells participants que ho desitgin tindran l'oportunitat de dinar al restaurant Vermuts Rofes amb un menú tancat de 22 euros per comensal i amb prèvia inscripció a partir del mateix formulari. Les inscripcions al concurs són limitades, encara que els organitzadors de la trobada fotogràfica tenen previst una inscripció de com a mínim una cinquantena d'usuaris d'aquesta xarxa social i amants de la fotografia.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris