Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Reus. Fes clic aquí et sorprendrà!

Prop de 60 persones troben feina a Reus amb el programa Treball i Formació

L'Ajuntament de Reus forma a les persones en situació d'atur que desenvolupen tasques en diversos departaments municipals
Les accions formatives previstes s'emmarquen en el Programa Treball i Formació de Reus | Cedida

 

Durant els mesos d'abril i juny l'Ajuntament de Reus posa en marxa diverses accions formatives adreçades a aquelles persones que es troben en situació d'atur. Durant aquest període s'engega el Programa Treball i Formació, que està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social europeu on el consistori va contractar una seixantena de persones en el marc d'aquest programa.

 

Una seixantena de persones amb feina pel Programa Treball i Formació

A partir d'aquesta iniciativa 59 persones han trobat feina amb jornada completa i que es trobaven en situació d'atur. Les persones contractades es van incorporar al món laboral a finals de gener, i desenvolupen tasques en diversos departaments municipals: Serveis Socials, Ensenyament, Participació, Cultura, Esports, Arxiu, Recursos Humans, Brigades, Oficina Tècnica Empresarial, Habitatge i Medi Ambient.

 

El personal desenvolupa tasques en diversos departaments municipals de Reus | Cedida

 

Contractes a diversos departaments municipals

Les persones beneficiàries tenen contractes d'una durada entre sis i dotze mesos a jornada completa, i les accions formatives a realitzar són de caràcter obligatori i es fan dins l'horari laboral. Aquesta iniciativa com a objectiu millorar l'ocupabilitat dels treballadors una vegada han finalitzat el període de contractació.

 

La majoria de treballadors als diferents departaments de l'Ajuntament de Reus han passat pel Mas Carandell per fer la formació i així poder ser assignats als departaments municipals. No obstant això, aquelles persones que han treballat al servei de les Brigades Municipals, en comptes del Mas Carandell han passat per l'Institut d'Horticultura de Reus per realitzar un mòdul de 90 hores d'Operacions bàsiques per la instal·lació de jardins, parcs i zones verdes que forma part d'un certificat de professionalitat.

 

A més, en aquesta ocasió s'han impartit dues formacions de 30 hores cadascuna; una és la d'Estratègies personals per al manteniment i consolidació del lloc de treball, i l'altra de competències digitals bàsiques.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris