Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Troben una pistola en ple carrer de Reus

L'arma de foc estava a la cantonada entre l'avinguda Marià Fortuny amb la plaça Ganxets de la capital del Baix Camp
S'ha trobat una pistola en un carrer de la ciutat de Reus | cadyauction.hibid.com

 

Aquesta nit passada de dimarts, 30 d'octubre, s'ha trobat una pistola en un carrer de Reus. L'arma de foc tenia el carregador sense bales i l'home que la va trobar va avisar rapidament a la Guàrdia Urbana del municipi, segons han pogut confirmar fonts municipals al TarragonaDigital. La pistola ha estat entregada als Mossos d'Esquadra perquè facin la corresponent investigació per saber d'on ha sortit.

 

Localitzen una arma en un carrer de Reus

Un home, agent de la Guàrdia Urbana fora de servei, que estava buscant aparcament pels carrers de Reus va veure com brillava un objecte en la cantonada de l'avinguda de Marià Fortuny i la plaça Ganxets, aquesta nit passada a la capital del Baix Camp. En aquest sentit es tractava d'una pistola semiautomàtica de color plata i, tot seguit, va alertar a la Guàrdia Urbana de Reus, els quals van anar fins al lloc de la troballa per recollir-la.

 

El model de l'arma es tracta d'una Danton de calibre 7,65 mil·límetres, el carregador de la qual estava vuit i no tenia bales. A més, a l'empunyadura de la pistola hi havia serigrafiat un escut militar, el qual estava esborrat del desgast. Aquesta és una arma que es va fabricar des de 1925 fins al 1933, la qual és una còpia del model FN 1910. Una pistola que estava destinada al mercat militar, però va tenir una bona acollida en el mercat civil.

 

Així doncs, aquesta pistola va ser portada fins a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Reus, després de consultar que s'havia de fer amb els Mossos d'Esquadra. Un cop a la comissaria, es va precintar i documentar, a més de ser custodiada. Tanmateix, s'ha entregat l'arma als Mossos, perquè puguin realitzar una investigació i, així, esbrinar qui és el titular de l'arma i d'on ha sortit aquesta pistola.

La pistola que s'ha trobat anava amb el carregador sense bales | cadyauction.hibid.com

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris