MINUT A MINUT

🔴Nova manifestació improvitzada al centre de Tarragona

ÚLTIMA HORA

❗ Convoquen una vaga general per al pròxim divendres, 18 d'octubre

Últimes entrades per al concert de Marcelo Mercadante Trío al Vermusic 2019

El concert serà aquest dijous, 16 de maig, a El Círcol, les entrades valen 5 euros que es destinaran a la Lliga contra el Càncer
Aquest dijous, 16 de maig, Marcelo Mercadante Trío actuaran a El Circol amb motiu del Vermusic 2019 | Cedida
 

Aquest dijous, 16 de maig, amb motiu de la tercera edició del cicle Vermusic, Marcelo Mercadante Trío actuarà en concert a El Circol a les 21.00 hores. Les últimes entrades per assistir-hi encara estan a la venda i es poden adquirir per només 5 euros al següent enllaç. El Vermusic és la proposta musical impulsada per Vermuts Miró i compta amb el suport de l'Ajuntament de Reus, aquest esdeveniment serà el segon concert en el marc del Vermusic 2019 que, aquest any, presenta una programació potent i encapçalada per dones. Els beneficis de cada concert es destinaran íntegrament a la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona. 

 

Marcelo Mercadante Trío porten el tango argentí a la ciutat de Reus

El duet argentí Guacci i Mercadante ha passat a ser un trio amb la incorporació de la cantant Amalia Carril. Al concert, el trio presentarà el seu últim disc 'Siempre en la trinchera', editat l'any passat. Marcelo Mercadante i Juan Esteban Guacci redefineixen conceptes, aparentment, lligats al passat com el tango, el jazz, la composició i el bon gust. El trio oferirà un tango del segle XXI, sense prejudicis, cosmopolita i sense abandonar mai el rumb melòdic, amb temes complexos harmònicament però que es poden xiular. 

 

  • No et perdis l'actualitat i els resultats de les eleccions municipals a Reus. T'arribarà GRATIS al mòbil abans que a ningú: clica aquí!

 

Concerts durant tot l'any amb el Vermusic 2019

La programació del Vermusic 2019 inclou un total de set concerts en diferents espais singulars de la ciutat. Aquest any, els beneficis que es recaptin aniran destinats a la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona. A més, la programació està plena de veus femenines, sis de les set formacions que actuaran tenen veus femenines. La novetat més notable d'aquest any és el concert de cloenda al Teatre Fortuny, en el qual actuaran la cantant Anna Roig acompanyada d'Àlex Cassanyes i la Big Bang Project. En aquesta ocasió les entrades costaran entre 18 i 20 euros, 5 dels quals se seguiran destinant a la Lliga contra el Càncer. 

 

Destacar també que la programació porta cantants i estils de diversos països, com ara, el tango, el jazz, el flamenc, la música brasilera, la 'chanson' francesa o el folk. Les properes actuacions previstes són la jove formació de jazz Line Up Quintet a l'Institut Vilaseca el 21 de juny; el sextet de flamenc mediterrani Agharta Flamenco a l'Estació Enològica el 19 de juliol; el duet de flamenc i dansa Isabel Vinardell & Isabel Laudenbach  a l'Institut Pere Mata el 27 de setembre; i la cantant de jazz Carola Ortiz Quartet  a Cal Massó el 25 d’octubre. El concert de cloenda de l'Anna Roig serà el 16 de novembre al Teatre Fortuny. Les entrades ja estan a la venda a través d'aquest enllaç

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris