Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Valentín Rodríguez deixarà la presidència de la FAVR

L'actual president deixarà el càrrec després de vuit anys al capdavant
L'actual president de la FAVR, Valentín Rodríguez a la Gala solidària FAVR 2016 | Laia Solanellas

 

Després de vuit anys al capdavant de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus (FAVR), Valentín Rodríguez, deixarà la presidència i donarà pas a una nova junta. El personal que rellevarà a Rodríguez i el seu equip, es donarà a conèixer a finals de febrer de l'any vinent on les propostes de direcció se sotmetran en assemblea per escollir la candidatura que afrontarà els pròxims anys.

 

Valentín Rodríguez diu adéu a la FAVR

Ara fa vuit anys, la junta de la FAVR, presidida per Valentín Rodríguez, va decidir fer un canvi en els estatuts de l'entitat, i un dels requisits que van imposar va ser que la persona al capdavant de la federació només podria restar-hi durant dos mandats. En conseqüència d'aquesta clàusula, l'actual president Valentín Rodríguez haurà de deixar el càrrec, ja que ja ha complert dos mandants i per tant no pot optar a la reelecció a la presidència de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus (FAVR).

 

La FAV de Reus, en una imatge d'arxiu. | Cedida

 

Al febrer s'escollirà la nova junta

Durant l'assemblea ordinària de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus (FAVR), celebrada el passat dimarts al vespre, es van dictar les dates i el procés per la nova elecció de la junta. Es va aprovar el calendari electoral que donarà pas a la renovació de la junta directiva de la federació veïnal, que actualment compta amb 29 associacions de veïns de la ciutat. Concretament la nova junta es decidirà el pròxim 26 de febrer, i les persones que vulguin presentar la seva candidatura a la presidència tindran temps fins al 14 de febrer de l'any 2019.

 

Tanmateix, a meitats de gener es durà a terme una assemblea de tancament on l'actual junta, amb Valentín Rodríguez, presentarà el seu exercici actual de valoració d'aquests vuit anys. Posteriorment, del 21 de gener al 14 de febrer s'obrirà el termini de presentacions de candidatures a la nova junta directiva de la FAVR. Del 15 al 19 de febrer, es realitzarà una comprovació de documentació i es donarà a conèixer la llista de candidats al nou mandat.

 

El baixador de Bellissens i la campanya en contra de la pobresa energètica

Abans que es finalitzi el període de mandat de l'actual junta, des de l'equip directiu de l'entitat volen posar sobre la taula dues propostes, principalment, en les quals fa temps que hi treballen des de la federació. Es tracta de la campanya a favor del baixador de Bellissens i contra la pobresa energètica. La junta directiva conduïda, per Valentín Rodríguez, va iniciar una campanya de defensa d'aquests dos projectes ambiciosos als diferents barris de Reus.

 

Una de les imatges del projecte de baixador de Bellissens. | Cedida

 

En referència al baixador de trens de Bellissens, la Federació d'Associacions de Veïns de Reus (FAVR) va impulsar una recollida de firmes per portar a cap el baixador ferroviari. Va realitzar una fora campanya per fer realitat aquest projecte, i abans que es finalitzi el mandat de l'actual junta volen fer dos actes de caràcter públic que representaran el tancament d'aquesta campanya de defensa. Es preveu que els actes es realitzin a finals de gener de l'any 2019.

Comentaris