Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un motorista implicat en un accident de trànsit a la carretera d'Alcolea de Reus

JUDICIAL

Demanen set anys i mig de presó per a l'acusat d'abusar de tres menors a través de les xarxes socials

El Festival Infinit s'acomiada amb dos grans tributs a Lady Gaga i Michael Jackson

El primer festival de tributs musicals ha mostrat múscul aquests dies amb una programació d'alt nivell que ha fet ressonar grans èxits de diversos estils i formacions
Un dels concerts del diumenge a la nit del Festival Infinit. | Isma Llanes

 

La primera edició del Festival Infinit a Reus es va acomiadar aquest dilluns 10 de setembre amb els darrers concerts, dos plats forts del cartell com són el nou espectacle de Donna Marie amb el seu tribut a Lady Gaga —reconegut internacionalment— i el tribut al rei del pop, Michael Jackson, amb Forever Jackson Tribute. El festival Infinit es una proposta pionera i es tracta del primer esdeveniment que concentra grups musicals que es dediquen als tributs a grans estrelles i formacions de la música de tot el món. 

 

El primer a Catalunya, i un dels més importants a l'Estat

El públic que ha passat durant aquests dies per la primera edició del Festival Infinit, que s'ha celebrat a les instal·lacions de firaReus, ha pogut gaudir de concerts d'alt nivell musical que han repassats grans èxits d'artistes destacats de la història de la música, com són ABBA, Bee Gees, Daft Punk, Tina Turner, Nirvana, Simple Minds, Depeche Mode, U2, Lady Gaga i Michael Jackson.

 

INFINIT, el gran festival de tributs celebrat a firaReus. | Cedida

 

Amb aquest repertori, l'Infinit ha esdevingut el festival de tributs musicals més important a Catalunya, i un dels més destacats dels que se celebren a tot l'Estat. Públic de totes les edats i gustos musicals ha pogut gaudir dels concerts, i és que es va poder escoltar des de música molt coneguda i comercial des dels anys seixanta fins a l'actualitat. L'Infinit també ha volgut apostar durant aquests dies pel talent local, és per això que dins la seva programació s'hi van poder veure alguns dels millors grups de versions del país com Sardina's Golden Rule, Chipper & The Wave i Filferro, aquests últims versionant cançons ben conegudes del pop i el rock català.

 

Un acte diferent a firaReus

Les instal·lacions de firaReus estan habituades a acollir tot tipus de fires i espectacles, però amb el Festival Infinit s'ha volgut fer una aposta diferent en el calendari d'activitats, així com treure més profit i explorar les possibilitats de l'auditori exterior del recinte, i és que els concerts es van fer allí amb un escenari principal i diferents zones de descans, barres i espai gastronòmic instal·lats per a l'ocasió. A l'interior de firaReus també s'hi van realitzar altres activitats, com sessions d'scratch o el cicle de cine musical que es va fer a l'auditori interior i el foyer.

 

GALERIES DE FOTOS

Les imatges dels concerts de dissabte a la nit del Festival Infinit a Reus

Les imatges dels concerts de diumenge a la nit del Festival Infinit a Reus

Comentaris