Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

2 morts en un incendi a Tortosa

Veïns i policia frustren un nou intent d'ocupació al barri del Carme de Reus

Els fets s'han produït aquest dimarts al vespre | L'avís dels veïns i la ràpida actuació policial ha permès fer fora els ocupes

Veïns i Guàrdia Urbana frustren un nou intent d'ocupació a Reus | Cedida

 

Nou intent d'ocupació a Reus aquest dimarts al vespre. El barri del Carme ha tornat a ser escenari d'una temptativa per ocupar un habitatge, en aquest cas, al carrer de l'arquitecte Caselles. És el segon intent, només aquesta setmana, que s'atura per l'alerta dels veïns. En el cas de dilluns passat, a plena llum del dia, es va acabar canviant el pany de l'immoble quan els ocupes no hi eren. Pel que fa al d'aquesta nit passada, un grup de veïns hauria alertat els cossos policials.

 

Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra han participat en el desallotjament | Cedida

 

Tant Guàrdia Urbana de Reus com Mossos d'Esquadra han participat en un operatiu que ha tingut lloc al número 35 del carrer de l'arquitecte Caselles quan ja era fosc. Al voltant de les nou del vespre els veïns han detectat que un grup de persones havia rebentat la porta de l'immoble i hi havia entrat. Tot i que en un inici els veïns sospitaven que hi havia dues persones, els agents policials n'haurien comptabilitzat mitja dotzena. 

 

La Guàrdia Urbana de Reus i els veïns han evitat una nova ocupació al barri del Carme | Cedida

 

Els veïns haurien explicat als Mossos d'Esquadra, el primer cos a respondre a l'avís, que els ocupes acabaven d'entrar-hi i que, per tant, calia actuar de pressa. Amb l'arribada de la Guàrdia Urbana haurien entrat a l'edifici mentre els ocupes, en veure-ho, haurien fugit pel terrat. En contacte amb el propietari de l'edifici, finalment s'ha tapiat amb una gran porta metàl·lica l'entrada al número 35 del carrer de l'arquitecte Caselles.

 

El barri de La Pastoreta fa més d'un any que té naus ocupades

Tal com aquest mitjà va explicar ahir mateix, veïns del barri de La Pastoreta de Reus també es queixen de les ocupacions que pateixen, en el seu cas, al carrer de Prous i Vila. Set naus industrials han estat ocupades, expliquen, des de fa més d'un any; afirmen que la situació afecta greument la convivència, i que els ocupes tenen gossos que es passen la nit bordant.

Comentaris