Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Continua el cicle Vermusic a Reus amb la violoncel·lista Amparo Lacruz

Encara queda un acte més amb la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona i el concert de cloenda amb Chicuelo
La violoncel·lista Amparo Lacruz | Cedida

 

El passat mes d'abril es va iniciar la segona edició del Vermusic, un cicle musical de petit format en espais singulars de la ciutat de Reus, promogut per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament. Enguany de la mà de 'Reus Ciutat de la Música 2018' i amb el patrocini de Vermuts Miró.

 

Ara el cicle de concerts continua amb l'actuació de la violoncel·lista Amparo Lacruz que interpretarà tot un repertori de peces del famós compositor Johann Sebastian Bach. L'acte es durà a terme el pròxim divendres 28 de setembre a les instal·lacions de l'Institut Pere Mata i començarà a les 20.30 hores. L'entrada a aquest concert de «Suites de Bach (3)» és gratuïta, no obstant això, cal fer una reserva prèvia.

 

Amparo Lacruz es va formar al 'Real Conservatorio Superior de Música' de Madrid, a la 'Guildhall School' de Londres i a la 'Roosevelt University' de Chicago gràcies a prestigioses beques. Des d'aleshores la seva carrera ha sigut brillant i ha format diversos grups al llarg dels anys, destacant sempre el seu gran interès per la música de cambra i la seva gran expressivitat.

 

Concert de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona

Per continuar amb el cicle Vermusic, la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona es traslladarà al Teatre Fortuny de Reus per interpretar una sèrie de concerts sota la direcció d'en Carles Checa que és el director titular i artístic d'aquesta famosa orquestra barcelonina. El concert es durà a terme el pròxim diumenge 14 d'octubre a les 21.00 hores al teatre anteriorment citat.

 

Finalment, el pròxim divendres 30 de novembre a les 20.30 hores, el Palau Bofarull serà l'escenari del concert de cloenda amb Chicuelo, a la guitarra; Mario Mas, al llaüt i a la guitarra; Joaquín Gómez "El Duende", cantant; Carlos Caro, al violí; i Isaac Vigueras, a la percussió. Per poder obtenir una entrada a algun dels concerts restants, cal trucar al telèfon 977 010 200 o escriure al correu ciutatdelamusica2018@reus.cat per tal de poder fer la reserva.

Jove Orquestra Simfónica de Barcelona | Cedida

Concerts passats del Vermusic

Des de l'abril i al llarg de tots aquests mesos es van dur a terme quatre espectacles musicals a Reus dins del cicle Vermusic: el concert inaugural amb el Quartet de Cordes de la Camerata XXI al Mas Calvó; el concert de Duo Miró amb violoncel i piano; l'actuació de Jordi Casanova com a tenor i Jaume Torrent a la guitarra; i el concert d'After Dark Trio.

 

Segons el director artístic d'aquest cicle musical, Marc Moncusí, els set espectacles estan «representats en un 60% per músics de Reus d'altíssim nivell». A més, la regidora de Cultura Montserrat Caelles va afegir que «l'èxit aconseguit l'any passat amb la primera edició del Vermusic ens ha motivat per tornar-lo a plantejar novament perquè ofereix una oportunitat immillorable de conèixer espais singulars que tenim a la ciutat i, a més, gaudint de música de qualitat».

After Dark Trio van actuar a l’Estació Enològica en el quart concert del Vermusic 2018 | Isma Llanes
Comentaris