Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Presentació del vi Secrets de Mar i l'exposició «Origen» a Reus

A la Galeria d'Art Anquin's es podrà gaudir d'una vetllada cultural molt especial per commemorar 'Reus, Ciutat de la Música 2018', amenitzada amb jazz en directe
Exterior de la Galeria d'Art Anquin's a Reus | Cedida

 

A partir de les 19.30 hores del pròxim divendres 14 de setembre, a la Galeria d'Art Anquin's, situada al carrer de Campoamor de Reus, es podrà gaudir d'una vetllada cultural molt especial, ja que se celebrarà la ciutat de Reus com a 'Ciutat de la Música 2018'.

 

Durant aquest acte es presentarà el vi Secrets de Mar de Clos Galena, un vi amb essència Mediterrània, gràcies a les seves varietats autòctones, que va néixer dins la Denominació d'Origen Terra Alta i l'etiqueta del qual és obra de l'artista Mònica Castanys.

 

El vi «Secrets de Mar», de Clos Galena | Cedida  

 

«Origen. La llum de la Sagrada Família», l'exposició

A més, dins del marc dels actes d'aquesta commemoració, també es durà a terme la inauguració de l'exposició «Origen. La llum de la Sagrada Família», del pintor i vidrier de Joan Vila-Grau, que es podrà visitar fins al dia 17 d'octubre.

 

L'exposició és un recull d'obres de l'artista que ha realitzat al llarg dels últims divuit anys de la seva vida, on es mostren els diversos dissenys de vitralls que ha fet de la basílica de la Sagrada Família de l'arquitecte Antoní Gaudí, a Barcelona, formant un gran conjunt d'aquarel·les que es podran observar a la Galeria d'Art Anquin's.

 

Durant la inauguració de l'exposició «Origen. La llum de la Sagrada Família» també hi haurà una actuació especial de jazz a càrrec del reusenc Gerard Marsal, que toca el saxo i la flauta, per amenitzar aquesta vetllada cultural.

 

Exposició «Origen. La llum de la Sagrada Família», de Joan Vila-Grau | Cedida

 

Diferents activitats de música per a un públic divers

'Reus, Ciutat de la Música 2018' és un esdeveniment cultural que ha ofert al llarg d'aquest any diverses activitats relacionades amb el món de la música, acostant diferents propostes i estils a tot un públic molt divers.

 

Amb aquesta inauguració s'estrena la nova temporada d'exposicions de la Galeria d'Art Anquin's i, juntament amb altres activitats organitzades a la ciutat, es donarà el tret de sortida als actes previs que es realitzaran amb motiu de les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia de la ciutat de Reus.

Comentaris