Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els amants del vinil tenen una cita a la Fira del Disc de Reus

La fira musical es portarà a cap aquest dissabte 6 d'octubre al jardí de la Casa Rull
Els assistents podran gaudir d'una desena d'expositors | Facebook

 

El vinil, aquell disc que permetia la reproducció de música i que ja ha quedat obsolet, però que encara aplega a molts fanàtics nostàlgics serà el protagonista, aquest dissabte, 6 d'octubre al Jardí de la Casa Rull. La Fira del Disc de Reus arriba a la segona edició a la capital del Baix Camp amb un gran de repertori de punxa discos i estands per no parar de remenar caixes i caixes de vinils.

 

Una cita pels col·leccionistes musicals a Reus

Aquesta fira vol rememorar aquell disc d'enregistrament de so analògic que per molts aficionats, resulta ser un gran objecte de col·leccionista pels amants de la música. En un entorn on el modernisme hi és present, la segona edició de la Fira del Disc de Reus posarà a disposició de tots els aficionats, un seguit d'estands on poder comprar vinils, així com marxandatge de grups musicals antics, vinils de noves generacions i de vinils de grups amb noms que ja han quedat en la història.

 

La modernista Casa Rull de Reus | Isma Llanes
 

Sessions de Dj's durant tot el dia

D'altra banda la jornada, que s'iniciarà a les 10 del matí i tindrà el seu fi a les 22 hores, estarà amenitzada en gairebé tot moment per les sessions de Dj's tant locals com d'internacionals. Passaran per l'escenari de l'edifici modernista reusnncs artistes com John J Noils, Makoki, Silencio, Misterrombo, Di Farm Dj's, Carles Ribas, San Vinilo, Figa, Strombo, la Nova Ràdio Dj's.

 

Tanmateix, l'acte estarà representat pel director artístic i dramaturg, Francesc Cerro, que es defineix com un gran amant dels vinils de col·leccionista i de la música.

 

Públic gaudint d'un concert als Jardins de la Casa Rull de Reus | Isma Llanes

 

Vermut amb el brasiler Wagner Pa

Wagner Pa, acabarà d'arrodonir la jornada amb un concert a la una del migdia, que s'emmarca dins de la programació del festival musical Accents Festival. Vingut des del Brasil aquest artista farà gaudir a un públic amb els seus sons brasilers, amb uns tocs de jazz, funk, soul al més pur estil World & Global Music. A més, aquest esdeveniment anirà acompanyat amb vermut Miró per acabar de gaudir la mostra musical.

Comentaris