Les oficines de turisme de Tarragona visiten la Casa Navàs i el Gaudí Centre

El personal d'aquests organismes visita dos pols del turisme reusenc
Visita del personal de les oficines de turisme a la Casa Navàs | TarragonaDigital

 

Les oficines de turisme de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre ja coneixen la Casa Navàs i el Gaudí Centre. L'Ajuntament de Reus ha organitzat, en coordinació amb la propietat de la casa modernista per excel·lència de Reus, una visita per al personal tècnic i les gerències d'aquests organismes. L'objectiu amb què s'havia programat era donar a conèixer aquests atractius turístics a la trentena de persones que hi han participat.

 

La Casa Navàs i el Gaudí Centre, pols turístics de Reus

L'Ajuntament de Reus i la Casa Navàs han unit esforços per mostrar dos dels atractius turístics principals de la ciutat. Una trentena de persones entre gerents i tècnics de les oficines de turisme tant de la Costa Daurada com de les Terres de l'Ebre han visitat un dels edificis modernistes més emblemàtics de la ciutat, la Casa Navàs. La nova propietat vol impulsar aquest espai, un objectiu que ja s'ha començat a plasmar en el nombre de visitants que rep.

 

El personal de les oficines de turisme han visitat el Gaudí Centre | TarragonaDigital

 

El Gaudí Centre també està d'estrena, i és que a principis d'aquest mes de febrer s'hi va presentar un nou espai, que acull material relacionat amb el Park Güell d'Antoni Gaudí. Entre els atractius d'aquesta nova proposta hi ha una maqueta interactiva que hauria de posar-se en marxa d'aquí a un mes. Anirà acompanyada d'explicacions de veu sobre el disseny i la funcionalitat d'aquesta obra barcelonina.

 

Col·laboració público-privada

Des de l'Ajuntament de Reus es veu aquesta mena d'iniciatives com la manera de fer palès «l'establiment de sinergies entre l'administració i el sector privat per treballar conjuntament per tal de donar a conèixer la ciutat de Reus i els seus principals atractius turístics». Des del seu punt de vista, potenciar el turisme a través de qualsevol equipament o espai, permet que la resta se'n beneficiïn. Aquesta classe de visites es dirigeixen, específicament, als professionals del món del turisme, segons el consistori reusenc, «per tal que aquests puguin ser prescriptors als visitants que reben a les seves destinacions turístiques».