Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

VOX estudia presentar-se a Reus el 2019

El partit presentarà llista a la ciutat de Tarragona | Treballen per formar els equips municipals
Isabel Lázaro i Santiago Abascal a Tarragona en una imatge d'arxiu | TarragonaDigital.com

 

VOX podria presentar-se a Reus a les pròximes eleccions municipals. Aquest és l'objectiu amb el qual treballa la formació segons ha avançat Reusdigital.cat i ha corroborat TarragonaDigital. Ara mateix el partit està sondejant les possibilitats de formar un equip d'àmbit municipal que vulgui tirar endavant el seu projecte. Aquesta mateixa tasca l'estan duent a terme arreu de l'àrea metropolitana de Tarragona.

 

VOX presentarà candidatura allà on hi hagi un equip format

El vicesecretari de comunicació de VOX a Tarragona, Jordi Ferré, explica que «la intenció és presentar candidatures al màxim de municipis possible, però sempre que hi hagi un equip darrere». En aquest sentit, aclareix, no presentaran llista si no hi ha un grup de militants que vulguin treballar per dur aquest projecte endavant. És per això que encara es troben en una primera fase d'anàlisi de cada situació.

 

Isabel Lázaro i Jordi Fernández amb els formularis de retirada d'estelades | VOX

 

L'única llista que ja està garantida és la de Tarragona, tot i que també hi ha moviments avançats en municipis com Torredembarra. «A la resta, estem estudiant els llocs on sigui factible presentar candidatures, de moment està tot a l'aire», explica Jordi Ferré. En alguns casos, afirma, han trobat els suports necessaris de persones a qui els agrada el projecte, però els falta algú que s'impliqui a l'hora d'ocupar llocs a les llistes electorals.

 

«Més que tenir l'equip és tenir gent disposada a donar la cara; ens diuen que ens votaran, però que tenen por de donar la cara», afirma Ferré. És per això que, per exemple a Reus, la formació d'ultradreta va organitzar una parada informativa a l'Hospital Sant Joan. Volen que els seus possibles votants o fins i tot militants sàpiguen que estudien fundar el grup local i, per tant, presentar-se a les pròximes eleccions municipals.

 

VOX farà llista a Tarragona

Tal com va explicar TarragonaDigital ahir, la formació espanyolista sí que es presentarà a Tarragona. Encapçalarà la llista la seva presidenta provincial, Irene Lázaro, que explica que les línies del projecte del partit són «la seguretat ciutadana, la neteja, el control de la despesa pública i la rebaixa d'impostos, el que demanen els ciutadans»

Comentaris