Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Detingut a Tarragona després de topar contra un arbre amb un vehicle robat

ÚLTIMA HORA

Mor el ferit crític de l'accident d'ahir a l'N-420 a Gandesa

Ensurt al centre de Reus per un camió que ha xocat contra l'entrada d'una botiga

Ha trencat el vidre de la marquesina però cap persona ha resultat ferida
Imatge de com ha quedat la marquesina de la Casa Pujol. | Jesús Ruiz

 

Ensurt aquest matí al bell centre de la ciutat de Reus. Un camió de càrrega i descàrrega ha tingut un petit accident quan ha xocat contra la marquesina de la botiga Casa Pujol, ubicada al número 37 del carrer de Monterols, a tocar de la plaça del Prim. L'incident ha tingut lloc el matí d'aquest dijous, 20 de setembre, i segons han confirmat els treballadors de l'establiment, un camió «despistat» que maniobrava per entrar o sortir del carrer de Monterols, ha picat contra la marquesina situada sobre l'entrada de la botiga i, com a conseqüència, el vidre s'ha trencat. Aquesta marquesina té un gruixut vidre a sobre, el qual ha quedat totalment esquerdat. Malgrat que han caigut diversos trossos de vidre a terra, cap persona ha resultat ferida a causa de l'incident. A més, els treballadors de la botiga han pogut retirar els vidres del terra ràpidament per evitar que cap vianant prengués mal. 

 

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat la Guàrdia Urbana de Reus, que han acordonat l'entrada de la botiga. En un primer moment han sigut els mateixos treballadors els qui han precintat l'entrada, com a mesura preventiva, però a continuació la policia municipal ha actuat per tancar la zona correctament. L'actuació dels Bombers de la Generalitat no ha sigut necessària, ja que el vidre que ha quedat esquerdat està per sobre de la marquesina. Com ni els treballadors ni cap client o vianant han quedat ferits, tampoc s'hi ha hagut de desplaçar el Sistema d'Emergències Mèdiques. 

 

Un camió ha donat un cop al vidre de la marquesina de la Casa Pujol. | Jesús Ruiz

 

 

S'esfondra part del sostre d'un edifici deshabitat a Reus

No és l'únic ensurt que s'ha viscut a la ciutat de Reus en les darreres hores. La tarda d'aquest dimecres, 19 de setembre, part del sostre d'un edifici de quatre plantes va cedir. L'immoble, situat al número 43 del carrer Alt del Carme, estava deshabitat. Els Bombers de la Generalitat van acudir fins al lloc dels fets i van comprovar que es tractava d'una biga en mal estat, que havia caigut i que no va provocar cap ferit ni tampoc danys a les estructures dels edificis contigus a l'afectat. 

Comentaris