L'Arboç farà un protocol per prevenir les agressions sexistes

El protocol inclou la instal·lació de punts liles durant les festes

 

Vista aèria de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Ajuntament de l'Arboç va aprovar en el ple del passat 25 de juliol una proposta del grup municipal de Junts per l'Arboç en la qual s'instava a elaborar un protocol contra les agressions masclistes i lgtbifòbiques en els espais d'oci nocturn i durant les festes populars de la vila. La proposta consisteix a fer una anàlisi del context i un marc explicatiu, a més d'incorporar un recull d'accions preventives i fer programes d'informació i sensibilització sobre les violències sexistes.

 

De la mateixa manera, el protocol inclou la instal·lació de punts liles durant les festes i els concerts nocturns, i també formació específica pel cos de Policia Municipal i de Protecció Civil, establint la manera com s'ha d'actuar en el cas que es produeixin aquest tipus d'agressions. Segons Junts, la proposta ha acabat excloent, a petició del PSC, la part en què demanava que s'establís la paritat de gènere en la contractació d'artistes, a les exposicions i a la tria de pregoners de la Festa Major. El protocol hauria d'estar llest per l'inici de les festes, el 23 d'agost.

 

Cinema a la fresca

Per altra banda, aquest dissabte 3 d'agost l'Ajuntament de l'Arboç ha preparat una sessió de cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula 'Hotel Transilvània 3' a les 22.00 hores a la pista esportiva de l'àrea recreativa de lleure, al costat de la piscina municipal. 

 

Aquest és un film per a tota la família que es va estrenar l'any 2018 i que està dirigit per Genndy Tartakovsky. L'Ajuntament arbocenc ha pensat aquesta activitat, que és gratuïta per a tothom, perquè tots els veïns puguin gaudir del cinema sota les estrelles aquests dies d'intensa calor.

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris