MINUT A MINUT

Segona nit de disturbis al centre de Tarragona

Els supermercats Bon Preu presenten un nou envàs ecològic sense plàstics

'MANS', la marca de fruita i verdura ecològica de la gran superfície catalana, estrena un nou envàs més sostenible i respectuós amb el medi ambient
'MANS' presenta un nou envàs que redueix el plàstic un 99% | Cedida

 

Bon Preu i Esclat ha anunciat que la seva marca 'MANS' presenta un nou envàs que redueix el plàstic al 99%. Es tracta de la marca de productes ecològics de fruita i verdura de la gran superfície catalana, que estrena un nou embalatge pels seus articles, molt més sostenible pels productes ecològics i el medi ambient. Per tant, 'MANS' substituirà l'antic envàs pel nou, de manera que mostra el compromís de la corporació amb el moviment 'Zero Waste', un programa d'eliminació de residus nocius per la natura, com els plàstics.

 

D'aquesta manera, el nou envàs incorpora una safata biodegradable i una malla fabricada amb cotó, que fan que el conjunt sigui molt més lleuger. Aquest nou disseny de Bon Preu i Esclat preveu la reducció de més de quatre tones de residus derivats del plàstic, mostra i reivindica l'aposta de la marca catalana per la sostenibilitat del medi ambient.

 

El nou envàs dels productes de la marca 'MANS' és més sostenible reduint residus de plàstics | Cedida

 

La marca de productes ecològics 'MANS' presenta el nou envàs sostenible

Els supermercats Bon Preu i Esclat han pres la decisió d'adherir-se al moviment ecologista 'Zero Whaste'. Per aquest motiu han decidit començar a reduir l'emissió de residus derivats del plàstic. I la primera de les marques de la corporació catalana que aplicarà aquesta mesura és 'MANS', la Cooperativa Social de productes d'alimentació de fruita i verdura ecològics i de proximitat del nostre país. 

 

Així doncs, els canvis del nou envàs de 'MANS' per ser més respectuós amb el medi ambient, passen per la reducció de plàstics. La primera mesura que adopta és una safata fabricada amb productes i materials biodegradables, com cartró compostable. A més, per la subjecció del producte, incorpora una malla feta amb cotó, molt més sostenible que el plàstic. Aquest envàs és el primer que adopta Bon Preu i Esclat per a la comercialització de fruites i verdures.

 

Bon Preu i Esclat mostra el seu compromís amb el medi ambient nacional

Aquesta nova iniciativa de la gran superfície comercial catalana, està prevista que sigui la primera pedra per aconseguir l'objectiu de reduir residus nocius pel nostre medi ambient, com el plàstic. Amb el nou embalatge de 'MANS', la corporació preveu reduir més de quatre tones de plàstic als seus supermercats, una quantitat sensible. L'objectiu implica poder aconseguir realitzar envasos i embalatges cada vegada més sostenibles pels seus productes.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris