Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Més de 200 empleats i clients de CaixaBank se sumen a la Setmana Social de l'entitat a Tarragona

Els voluntaris han valorat molt positivament l'experiència com una oportunitat de conèixer i col·laborar amb les entitats socials del territori
Més de 200 empleats i clients de CaixaBank se sumen a la Setmana Social de l'entitat | cedida

 

L'entitat bancària Caixabank va organitzar del 15 al 21 d'octubre, la segona Setmana Social de l'entitat, on més de 200 persones entre empleats i clients del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre han participat en alguna de les 48 activitats que es van desenvolupar en col·laboració amb 45 entitats socials de la demarcació.

 

A Tarragona, més de 50 empleats s'han repartit en catorze activitats proposades per dotze entitats de la ciutat; de la qual destaca la col·laboració de cinc empleats i les seves famílies amb l'Associació Joventut i Vida. Els voluntaris han ajudat l'entitat en la seva tasca habitual de vetllar per les persones sense sostre de la ciutat, de tal manera que han participat en la preparació del sopar i la seva distribució al Camp de Mart on habitualment es concentren els usuaris d'aquest servei per rebre les ajudes de l'associació.

 

Tots els participants de les diferents activitats han valorat molt positivament la iniciativa de la Setmana Social com una oportunitat de conèixer l'activitat de les diferents entitats socials solidàries del territori i de gaudir també de l'experiència de formar part d'un voluntariat solidari.

 

L'ànima de la Caixa

A la demarcació de Tarragona, més enllà de la capital, la Setmana Social s'ha esdevingut a municipis com Reus, Valls, Amposta, Tortosa, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Alcover i Deltebre; una iniciativa que també s'ha estès per poblacions de la resta del Principat.

 

Més enllà de la seva vessant bancària, que pot ser de més o menys grat, Caixabank treballa des dels seus inicis per aconseguir la reputació de ser una entitat socialment responsable. En aquest sentit, a través de l'Obra Social la Caixa, fa anualment una aportació milionària a projectes socials, que només el 2017 es va traduir en una inversió de 44,4 milions d'euros destinats a més de 12.000 projectes socials de tot l'Estat.

 

 

Més de 200 empleats i clients de CaixaBank se sumen a la Setmana Social de l'entitat | cedida

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris