GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU√ć i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not√≠cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cinc coses a tenir en compte si anem amb el nostre gos a la platja

El que hauria de ser una estona divertida pot convertir-se en un malson si no anem amb compte

Un gos gaudint de la platja. Foto: CatalunyaDiari.cat

 

Si aquest estiu voleu anar a la platja amb el vostre gos heu de tenir present que hi ha alguns perills que molts cops ens passen inadvertits però que poden acabar convertint un dia d'ensomni en un malson. Les cinc coses que heu de tenir en compte per un magnífic dia de platja amb el vostre gos són aquestes:

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not√≠cies de la teva poblaci√≥ i de tot Tarragona, gratis al teu m√≤bil. Fes clic aqu√≠!

 

‚ÄĒ Els raigs de sol. De la mateixa forma que les persones ens cremem si no ens posem crema protectora, els gossos tamb√© poden patir cremades sobretot si tenen poc p√®l o s√≥n de p√®l clar. Podeu trobar protectors solars per a gossos en botigues canines, per√≤ si voleu tamb√© podeu utilitzar la vostra crema solar sempre que sigui de factor 30 en amunt. 

 

 

‚ÄĒ La sorra. A l'estiu hem d'anar molt amb compte a l'hora de passejar amb el nostre gos perqu√® es poden cremar la part de sota de les potes. La sorra no n'√©s una excepci√≥, segur que algun cop quan heu anat a la platja no pod√≠eu ni caminar-hi, doncs al vostre gos tamb√© els pot fer mal. Tamb√© √©s molt perill√≥s que el nostre gos es mengi la sorra de la platja, ja que pot afectar el seu sistema digestiu i fins i tot causar la mort. Tamb√© heu d'estar molt atents a la sorra, sobretot si el vostre gos √©s un cadell, perqu√® hi ha molts objectes enterrats de pescadors o brossa que per curiositat se'ls poden empassar.

 

‚ÄĒ La calor. Ja us vam explicar com detectar si el vostre gos pateix un cop de calor i com salvar-li la vida. Si aneu a la platja porteu un bol amb aigua fresca per a ells i un parasol perqu√® pugui descansar-hi.

 

‚ÄĒ Les onades. Si el vostre gos √©s un fan√†tic de l'aigua i no t√© por de l'onatge l'haureu de vigilar molt d'aprop. Cada any molts gossos moren arrossegats pel corrent o ofegats per una forta onada, aix√≠ que si deixeu que es banyi f√©u cas tamb√© a les banderes de la platja o fixeu-vos que no hi hagi fort onatge!

 

‚ÄĒ Les meduses. No s√≥n un perill nom√©s per a nosaltres... Si el nostre gos es banya, hi ha la possibilitat que una medusa li piqui a la panxa o les potes, o fins i tot a la cara. Si aix√≤ passa li heu de passar aigua fresca r√†pidament per la zona on l'han picat i portar-lo al veterinari.