ENQUESTA

VOTA: Creus que Pedro S谩nchez podr脿 ser investit president?

Cinc coses a tenir en compte si anem amb el nostre gos a la platja

El que hauria de ser una estona divertida pot convertir-se en un malson si no anem amb compte

Un gos gaudint de la platja. Foto: CatalunyaDiari.cat

 

Si aquest estiu voleu anar a la platja amb el vostre gos heu de tenir present que hi ha alguns perills que molts cops ens passen inadvertits per貌 que poden acabar convertint un dia d'ensomni en un malson. Les cinc coses que heu de tenir en compte per un magn铆fic dia de platja amb el vostre gos s贸n aquestes:

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

Els raigs de sol. De la mateixa forma que les persones ens cremem si no ens posem crema protectora, els gossos tamb茅 poden patir cremades sobretot si tenen poc p猫l o s贸n de p猫l clar. Podeu trobar protectors solars per a gossos en botigues canines, per貌 si voleu tamb茅 podeu utilitzar la vostra crema solar sempre que sigui de factor 30 en amunt. 

 

 

La sorra. A l'estiu hem d'anar molt amb compte a l'hora de passejar amb el nostre gos perqu猫 es poden cremar la part de sota de les potes. La sorra no n'茅s una excepci贸, segur que algun cop quan heu anat a la platja no pod铆eu ni caminar-hi, doncs al vostre gos tamb茅 els pot fer mal. Tamb茅 茅s molt perill贸s que el nostre gos es mengi la sorra de la platja, ja que pot afectar el seu sistema digestiu i fins i tot causar la mort. Tamb茅 heu d'estar molt atents a la sorra, sobretot si el vostre gos 茅s un cadell, perqu猫 hi ha molts objectes enterrats de pescadors o brossa que per curiositat se'ls poden empassar.

 

La calor. Ja us vam explicar com detectar si el vostre gos pateix un cop de calor i com salvar-li la vida. Si aneu a la platja porteu un bol amb aigua fresca per a ells i un parasol perqu猫 pugui descansar-hi.

 

Les onades. Si el vostre gos 茅s un fan脿tic de l'aigua i no t茅 por de l'onatge l'haureu de vigilar molt d'aprop. Cada any molts gossos moren arrossegats pel corrent o ofegats per una forta onada, aix铆 que si deixeu que es banyi f茅u cas tamb茅 a les banderes de la platja o fixeu-vos que no hi hagi fort onatge!

 

Les meduses. No s贸n un perill nom茅s per a nosaltres... Si el nostre gos es banya, hi ha la possibilitat que una medusa li piqui a la panxa o les potes, o fins i tot a la cara. Si aix貌 passa li heu de passar aigua fresca r脿pidament per la zona on l'han picat i portar-lo al veterinari. 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris
Alfons
Haur铆eu de saber que a l'estiu els gossos tenen prohibit l'acc茅s a les platges de la majoria de municipis.