Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 11 de desembre

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia! Encetem aquest divendres, 11 de desembre, repassant les portades dels diaris amb paper del Camp de Tarragona. El 'Diari de Tarragona' destaca en portada que la demarcació de Tarragona necessitarà 1,1 milions de dosis per vacunar el 70% de la població. En segona obertura explica, arran de l'incendi mortal de Badalona, que a Tarragona hi ha una nau davant la Tabacalera on hi malviuen cinc persones. Finalment, en més petit destaca que el judici el Cas Inipro s'allargarà i la sentència no arribarà fins al 2022; que a Reus s'han interposat 298 multes per no circular correctament amb patinet, i l'acció d'uns veïns per impedir un desallotjament a Salou.  

El ‘Diari Més’, per la seva part, porta en portada l'increment del cost de la construcció del túnel de Lilla, que costarà 18 MEUR més per la presència d'argiles. En segona obertura el rotatiu explica que s'ha obert el patinòdrom a l'Anella Mediterrània i que els equips ja hi poden entrenar. Als laterals de la portada el 'Més' informa que molt poques farmàcies tarragonines disposen de tests ràpids per detectar la Covid-19. En àmbit reusenc, explica que s'han posat en funcionament les noves càmeres de videovigilància als barris d'Horts de Miró, de la Muralla i Ample. 

Finalment, el setmanari 'Nova Conca' destaca en portada la signatura del conveni del Consell Comarcal de la Conca de Barberà per portar aigua a nou municipis de la comarca; així com l'anunci per part de la Generalitat d'ampliar el pont de la carretera TP-2311 a Sarral. Als laterals destaca informacions com la proposta de diverses entitats de l'Espluga per recollir 2.000 kg de menjar per a Càritas o el projecte per crear el Museu del Cereal a l'antic molí fariner de Santa Coloma de Queralt.

Diari de Tarragona

Més Tarragona

Nova Conca


Comentaris