Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 13 de gener

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja som dimecres, 13 de gener de 2021 i, un dia més, fem un repàs a les portades dels diaris en paper de casa nostra. Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada fent balanç de la crítica situació pandèmica que viu el nostre país i posant el focus, especialment, en les dures xifres de mortalitat registrades després de les festes nadalenques. La previsió dels serveis socials de Tarragona, que doblarien el nombre d’usuaris en els pròxims mesos, el robatori de material quirúrgic de l’Hospital del Vendrell o les repercussions de la borrasca Filomena sobre la ramaderia, altres qüestions destacades.

El ‘Diari Més’, per la seva part, obre l’edició d’avui amb l’activació de l’alerta per l’onada de fred i destaca, d’altra banda, la greu incidència de la Covid-19 a les residències, on s’han registrat el 41% de les defuncions pel virus a la demarcació. Les candidatures per Tarragona a les eleccions del 14-F, la previsió dels serveis socials tarragonins, un informe sobre la sinistralitat en patinet elèctric el 2020 i la posada a la venda de bitllets de la companyia aèria Jet2, amb vols des de Reus, completen la portada del rotatiu.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Diari de Tarragona, 13 de gener de 2021

Diari Més, 13 de gener de 2021