Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 15 de març

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja som dilluns, 15 de març de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les nostres comarques.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada posant data a la fi la crisi de la Covid-19 a la demarcació; «Tarragona saldrá de la crisis a finales de 2022», remarca el rotatiu, que repassa alhora l’últim les dades de l’últim balanç de Salut i la probable vacunació massiva anunciada per al mes d’abril. La manifestació dels veïns dels barris de Ponent de Tarragona, exigint més seguretat, ocupa també un lloc prominent en portada, que es completa amb el triomf del Nàstic, el futur Convention Centre de PortAventura o la instal·lació de nous semàfors acústics a Reus, entre d’altres qüestions destacades.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia amb la concentració dels veïns de Ponent a la plaça de la Font de Tarragona, compartint espai amb el reclam dels veïns del Llevant tarragoní, que rebutgen les pantalles de protecció acústica. La previsió de Salut de vacunar massivament a l’abril, la recollida de signatures dels marxants de Tarragona per demanar la rebaixa de les taxes, la demanda de la nova associació de la plaça de la Pau de Reus i el manteniment de les eleccions madrilenyes tanquen la primera plana.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Diari de Tarragona, 15 de març de 2021

Diari Més, 15 de març de 2021