Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 3 de maig

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja som dilluns, 3 de maig de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les nostres comarques.

El ‘Diari de Tarragona’ destaca avui el notable creixement de la població tarragonina, arran de la implementació del teletreball per l’esclat de la pandèmia. Amb una fotografia principal, el rotatiu també es fa ressò de la gran victòria del Nàstic, que el situa a només un punt del play-off d’ascens a Segona Divisió. La mort de dos motoristes a les carreteres de la demarcació, el podi de l’ebrenc Jeremy Alcoba en Moto3 o la instal·lació de pictogrames a la ciutat del Vendrell, altres qüestions del dia.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca la jornada amb el triomf del Nàstic i apunta: «Oliva acosta el Nàstic a un punt del ‘play-off’». «Catalunya assoleix el 24,2% de la població vacunada amb primera dosi» és l’altre gran titular del diari, que completa la primera plana amb la visita de Salvador Illa a Tarragona, la defunció de dos motoristes en dos accidents a l’Ametlla de Mar i el Pinell de Brai i l’edició especial del Ball Parlat del Sant Crist de Salomó.

Diari de Tarragona, 3 de maig de 2021

Diari Més, 3 de maig de 2021