Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 8 d'abril

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia! Ja és dijous, 8 d’abril de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les nostres comarques.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb el nou confinament comarcal decretat pel govern de la Generalitat, les consegüents reaccions del sector de la restauració i el cribratge massiu al barri tarragoní de Bonavista, que es farà entre avui i dissabte. El reportatge sobre la Noelia Quesada i la Míriam Peña, creadores de ‘La Galga Costurera’, ocupa un lloc prominent en portada, que es completa amb la por dels conductors de l’EMT al vandalisme i les agressions, el trasllat de la parada de bus de les Oques, a Reus, o la inversió del consistori de Torredembarra en la restauració de la Sínia del Comú.

El ‘Diari Més’, per la seva part, encapçala el rotatiu d’avui amb el cribratge poblacional al barri de Bonavista de Tarragona arran de l’alta concentració de Covid-19 en aigües residuals. Els 25 anys de la Fira Trapezi de Reus, que recupera la presencialitat, l’equipament de la Residència la Mercè, a Tarragona, o l’arranjament dels carrers d’Apodaca i Pere Martell, a la mateixa capital del Tarragonès, són altres qüestions destacades.

Diari de Tarragona, 8 d'abril de 2021

Diari Més, 8 d'abril de 2021