Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Trucs per desconnectar de WhatsApp aquestes vacances

Aquests senzills consells evitaran que, sense desinstal路lar l'aplicaci贸, els missatges ens interrompin el descans
Trucs per desconnectar de WhatsApp aquestes vacances | Cedida

 

Amb l'estiu i el bon temps arriben les anhelades vacances, l'猫poca que tots necessitem per desconnectar i relaxar-nos de la feina, els estudis o, fins i tot, dels amics i familiars. Per貌 sovint 茅s gaireb茅 impossible poder oblidar el dia a dia amb els missatges i notificacions que rebem al m貌bil i els incomptables 芦whatsapps禄 dels grups de la feina, companys o clients. Gr脿cies a alguns senzills trucs podem agafar les vacances amb calma sense haver de desinstal路lar l'aplicaci贸.

 

La forma m茅s radical: for莽ar l'aturada

Aquest truc ens servir脿 per no haver d'esborrar WhatsApp del nostre dispositiu m貌bil per貌 aconseguir inhabilitar l'aplicaci贸 totalment. La funci贸 s'activa accedint a Configuraci贸 > Aplicacions > WhatsApp i clicant For莽a l'aturada. Aix铆, encara que tinguem l'aplicaci贸 instal路lada, no funcionar脿 durant el temps que tinguem aquesta opci贸 activada.

 

Evitar les temptacions i esborrar les dades d'inici de la sessi贸

Una de les formes m茅s comunes 茅s sortir de l'aplicaci贸 i esborrar les dades d'inici de la sessi贸, de manera que no tindrem acc茅s als missatges ni als xats fins que tornem a entrar amb el n煤mero de m貌bil o usuari. Es podria fer a trav茅s de Configuraci贸 > Emmagatzematge > Aplicacions > WhatsApp i, un cop dins, Esborra les dades.

 

Amb aquests trucs no cal desinstal路lar l'aplicaci贸 | Whatsapp

 

IMPORTANT: En aquesta opci贸 茅s recomanable tenir una c貌pia de seguretat dels xats i missatges si no els volem perdre. Si s'esborren les dades sense c貌pia de seguretat, s'esborraran els missatges!

 

El truc m茅s senzill: silenciar l'aplicaci贸

Silenciar l'aplicaci贸 茅s la manera m茅s senzilla i comuna d'evitar les mol猫sties per WhatsApp, ja que permet continuar utilitzant l'aplicaci贸. Si no vols que et molestin les notificacions o un grup en concret, per貌 vols continuar parlant i rebent els missatges de familiars, amics o de la parella, 茅s una bona opci贸.

 

L'煤nic que cal fer 茅s desactivar les notificacions, encara que si entrem a l'aplicaci贸, els rebrem igual. Per fer-ho cal entrar a Configuraci贸 > Aplicacions > WhatsApp > Notificacions i all脿 podrem escollir l'opci贸 que s'adeq眉i m茅s: bloquejar totes les notificacions, fer que vibrin, etc. Ara nom茅s cal triar la soluci贸 que m茅s ens agradi, oblidar els 芦whatsapps禄 i gaudir de l'estiu i del merescut descans. Bones vacances!

 

Tamb茅 et pot interessar...

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butllet铆 per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil les not铆cies de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris