MINUT A MINUT

馃毝鈥嶁檪锔 Comen莽a la Marxa per la Llibertat des de Tarragona

Trucs per desconnectar de WhatsApp aquestes vacances

Aquests senzills consells evitaran que, sense desinstal路lar l'aplicaci贸, els missatges ens interrompin el descans
Trucs per desconnectar de WhatsApp aquestes vacances | Cedida

 

Amb l'estiu i el bon temps arriben les anhelades vacances, l'猫poca que tots necessitem per desconnectar i relaxar-nos de la feina, els estudis o, fins i tot, dels amics i familiars. Per貌 sovint 茅s gaireb茅 impossible poder oblidar el dia a dia amb els missatges i notificacions que rebem al m貌bil i els incomptables 芦whatsapps禄 dels grups de la feina, companys o clients. Gr脿cies a alguns senzills trucs podem agafar les vacances amb calma sense haver de desinstal路lar l'aplicaci贸.

 

La forma m茅s radical: for莽ar l'aturada

Aquest truc ens servir脿 per no haver d'esborrar WhatsApp del nostre dispositiu m貌bil per貌 aconseguir inhabilitar l'aplicaci贸 totalment. La funci贸 s'activa accedint a Configuraci贸 > Aplicacions > WhatsApp i clicant For莽a l'aturada. Aix铆, encara que tinguem l'aplicaci贸 instal路lada, no funcionar脿 durant el temps que tinguem aquesta opci贸 activada.

 

Evitar les temptacions i esborrar les dades d'inici de la sessi贸

Una de les formes m茅s comunes 茅s sortir de l'aplicaci贸 i esborrar les dades d'inici de la sessi贸, de manera que no tindrem acc茅s als missatges ni als xats fins que tornem a entrar amb el n煤mero de m貌bil o usuari. Es podria fer a trav茅s de Configuraci贸 > Emmagatzematge > Aplicacions > WhatsApp i, un cop dins, Esborra les dades.

 

Amb aquests trucs no cal desinstal路lar l'aplicaci贸 | Whatsapp

 

IMPORTANT: En aquesta opci贸 茅s recomanable tenir una c貌pia de seguretat dels xats i missatges si no els volem perdre. Si s'esborren les dades sense c貌pia de seguretat, s'esborraran els missatges!

 

El truc m茅s senzill: silenciar l'aplicaci贸

Silenciar l'aplicaci贸 茅s la manera m茅s senzilla i comuna d'evitar les mol猫sties per WhatsApp, ja que permet continuar utilitzant l'aplicaci贸. Si no vols que et molestin les notificacions o un grup en concret, per貌 vols continuar parlant i rebent els missatges de familiars, amics o de la parella, 茅s una bona opci贸.

 

L'煤nic que cal fer 茅s desactivar les notificacions, encara que si entrem a l'aplicaci贸, els rebrem igual. Per fer-ho cal entrar a Configuraci贸 > Aplicacions > WhatsApp > Notificacions i all脿 podrem escollir l'opci贸 que s'adeq眉i m茅s: bloquejar totes les notificacions, fer que vibrin, etc. Ara nom茅s cal triar la soluci贸 que m茅s ens agradi, oblidar els 芦whatsapps禄 i gaudir de l'estiu i del merescut descans. Bones vacances!

 

Tamb茅 et pot interessar...

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris