MINUT A MINUT

🔴 Segueixen les mobilitzacions a Tarragona per la sentència del procés

Ferit greu un jove en un accident a la cua d'una atracció a PortAventura

Els fets han passat al migdia d'avui divendres, mentre feia cua, i ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII
L'accident ha tingut lloc al Silver River Flume de PortAventura. | Cedida

 

Jornada tràgica aquest matí a PortAventura. Un jove de 19 anys ha resultat ferit greu després de patir un accident en una de les atraccions del parc d'atraccions mentre feia cua, que tot just avui ha estat proclamat de nou com el millor parc temàtic d'Europa per setè any consecutiu. El 112 ha rebut la trucada amb l'avís de l'accident a les 12.57 hores segons ha pogut saber TarragonaDigital, i des d'aquell instant s'han activat tots els protocols i serveis d'emergències necessaris, i és que l'accident era greu.

 

Una caiguda de més de tres metres des d'una atracció

Segons han explicat fonts a TarragonaDigital, el jove de 19 anys esperant a la zona de cua per gaudir de l'atracció Silver River Flume, una de les que té més èxit de l'àrea del Far West a PortAventura. Popularment aquesta atracció és coneguda com 'els troncs', ja que els usuaris pugen dins un tronc de fusta i van seguint un camí d'aigua, amb pujades i baixades. El jove de 19 anys hauria caigut per causes que encara es desconeixen, concretament des d'una altura de tres metres, però mentre estava fent cua per accedir a l'atracció.

 

La caiguda ha estat forta, des de tres metres, i els Serveis d'Emergències Mèdiques ha enviat ràpidament dues unitats per atendre el jove ferit. Des del parc temàtic, segons han explicat a TarragonaDigital, també s'han realitzat els serveis mèdics corresponents. El noi ha resultat ferit greu, tot i que no corre perill la seva vida, i presenta traumatisme cranioencefàlic, així com fractures en les extremitats superiors i inferiors. Ràpidament ha estat evacuat del parc d'atraccions i ha ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on encara hi és recuperant-se de les ferides que ha patit després de la forta caiguda des de tres metres.

Comentaris