Dos autobusos col·lideixen a la plaça de les Oques a Reus

No hi han hagut ferits a causa de l'incident
Accident a la plaça de les Oques entre dos autobusos | Laia Solanellas

Dos autobusos han protagonitzat un accident a la plaça de les Oques aquest migdia de dimecres, 8 de gener. En l'incident s'han vist involucrats un autobús interurbà de Reus i un altre d'exprés.cat que, segons el cartell que portava, es dirigia a la universitat. Afortunadament, en conseqüència de la col·lisió, no hi ha hagut cap persona ferida.  A més, aquest punt on hi ha encara la parada d'autobús, desapareixerà en les pròximes dates per descongestionar la zona de vehicles, on, a més, hi ha queixes dels veïns pels sorolls, i es traslladarà al davant de l'Estació Enològica.

L'accident no ha causat ferits

Als voltants d'un quart de tres de la tarda ha succeït l'accident entre els dos autobusos. L'interurbà de Reus es dirigia a la rotonda de les Oques des del passeig Sunyer i, en incorporar-se, l'altre autobús, que feia marxa enrere a la parada, ha col·lidit contra la part posterior del bus de Reus Transport. 

Tot i haver-hi gent a l'interior dels vehicles de transport públic, cap dels viatjants ha resultat ferit a causa de la col·lisió. Així mateix, els autobusos tampoc han quedat danyats.

L'accident ha succeït als voltants d'un quart de tres de la tarda | Laia Solanellas

Queixes veïnals i trasllat de la parada de les Oques

Durant el mes de setembre, va aparèixer una pancarta en contra de la parada d'autobús a la plaça de les Oques on es queixaven «del soroll i la contaminació» que provoquen els vehicles estacionats en aquest punt de la ciutat. Durant el mes de febrer, l'Ajuntament de Reus va anunciar la proposta de trasllat i que es realitzaria abans de l'estiu del 2019. Malgrat això, no s'ha realitzat cap moviment i continuen els problemes a la plaça de les Oques.

En un principi, la nova parada s'havia de situar al pàrquing de zona blava Riudoms, davant la Biblioteca Xavier Amorós, amb l'objectiu de descongestionar la circulació de vehicles on hi ha l'actual parada. Això haguera fet que s'eliminessin un 40% de les places d'estacionament actuals. Finalment, però, es vol situar la nova estació d'autobusos al davant de l'Estació Enològica, a pocs metres d'on es volia situar en un principi, concretament, al carrer del Doctor Frias.

"🚰ATENCIÓ: Nou tall d'aigua a Segur de Calafell, aquest cop per una connexió il·legal" "🚓 El fals robatori violent que li podria sortir molt car a una veïna de Cunit"