Imatge d'arxiu d'una pluja d'estrelles

Un jove acaba ferit en caure d'un sostre a la Bisbal del Penedès quan volia veure les estrelles

Els fets han passat durant la matinada d'aquest dissabte

El que creia que era un gest romàntic i ple de bona voluntat va acabar de la pitjor de les maneres. Un jove de 17 anys va creure que era una bona idea aprofitar aquests dies que el cel ens brinda l'espectacle anual de la pluja d'estrelles de les Perseids i pujar a un punt ben alt per observar-les amb la seva parella. Concretament, els dos joves van enfilar-se fins al sostre de l'escola Ull de Vent de la Bisbal del Penedès.

Per arribar fins allí, segons avança el Diari Més, van utilitzar l'escala d'incendis. Creien que aquest seria un lloc privilegiat per tenir una cita romàntica i observar aquest fenomen que està reunint centenars de persones en diversos punts de les muntanyes tarragonines i, fins i tot, de la costa. Tanmateix el pla no va sortir com es pensaven, i va acabar en un greu ensurt.

El noi, de 17 anys, va relliscar mentre pujaven i va caure. Ràpidament l'acompanyant va trucar els serveis d'emergències, i poc després de les dotze de la nit van anar fins al lloc dels fets el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), la policia municipal i els Bombers de la Generalitat.

Un cop allí, van poder comprovar que el jove estava ferit, tot i que per sort de forma lleu, i patia un fort dolor a l'espatlla, la qual finalment tenia dislocada. Els Bombers de la Generalitat també van anar fins al lloc dels fets amb un camió amb escala per tal de poder ajudar en les tasques de rescat. Moralina apresa. Els estels es poden veure, però sempre amb seguretat i seny.


Comentaris
Miguel
¿ Y pagará a los bomberos o se declarará insolvente ?