Un treballador cau des de quatre metres en un taller del polígon AgroReus

S'ha necessitat la intervenció dels Bombers i del SEM

Gran ensurt aquest mat√≠ al pol√≠gon AgroReus de la capital del Baix Camp. Un treballador ha caigut accidentalment des d'un lloc de m√©s de quatre metres d'altura. Els fets han succe√Įt al carrer Castillejos del pol√≠gon reusenc i fins al lloc de l'incident hi han anat els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emerg√®ncies M√®diques (SEM). Una ambul√†ncia l'ha traslladat fins a l'Hospital Sant Joan de Reus, estable. 

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Accident laboral a Reus

Quan passaven pocs minuts de les nou del mat√≠, s'ha realitzat l'av√≠s d'un accident laboral al pol√≠gon AgroReus. Els fets han succe√Įt en un taller del pol√≠gon de la capital del Baix Camp, on un treballador s'ha precipitat accidentalment des d'una al√ßada de quatre metres. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat han anat fins al lloc dels fets per treballar en aquest accident laboral. L'home ha quedat atrapat en un lloc de dif√≠cil acc√©s i s'ha necessitat l'actuaci√≥ del cos de salvament. 

 

D'altra banda, el Sistema d'Emerg√®ncies M√®diques (SEM) ha anat fins al lloc dels fets amb dues ambul√†ncies i han portat a l'Hospital Sant Joan de Reus, en estat estable, al treballador accidentat, que es queixava de dolors a l'extremitat inferior dreta i al maluc. Al centre m√®dic se li realitzaran diverses proves per tenir una millor valoraci√≥. 

 

També et pot interessar: